Soros blogjának egyik alkalmazottja Brüsszelig rohant, hogy Magyarországról hazudozzon

HIDVÉGHI Balázs
Strasbourg, 2019. július 16. Hidvéghi Balázs, a FIDESZ-KDNP képviselője az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén Strasbourgban 2019. július 16-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Az állampolgári jogi, bel- és igazságügyi bizottságban (LIBE) meghallgatást tartottak a média- és a szólásszabadság állásáról. Az ülésen - akármennyire is hihetetlen - ott lehetett Soros blogjának egyik alkalmazottja is, aki persze megpróbálta a magyar sajtószabadságot bemocskolni. Tette ezt épp egy olyan 444-dolgozó, aki annak ellenére nevezi magát objektív újságírónak, hogy egy politikai aktivista. A LIBE ülésén Hidvéghi Balázs elutasította az alaptalan vádakat és helyretette a Soros-blogger hazudozásait.
Vágólapra másolva!

Hidvéghi Balázs fideszes európai parlamenti képviselő elutasította a magyar sajtószabadság helyzetével kapcsolatban az Európai Parlament egyik szakbizottságának szerdai ülésén megfogalmazott bírálatokat.

A brüsszeli ülésen egy Erdélyi Péter nevű 444-alkalmazott, azaz Soros blogjának dolgozója megpróbálta rossz színben feltüntetni a magyar sajtószabaságot, például azt hazudta, hogy Magyarországon fenyegetik az újságírókat.

Hidvéghi Balázs, a FIDESZ-KDNP képviselője az Európai Parlament (EP) plenáris ülésén Strasbourgban 2019. július 16-án Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Hidvéghi Balázs azt mondta, hogy a szabad média kulcsfontosságú eleme a demokráciának, de arról is beszélt, hogy

Magyarországon szabadabb és élénkebb a közbeszéd, mint sok más európai országban.

A fideszes politikus a magyar helyzetről szóló beszámolókat rendkívül

Hidvéghi Balázs azt is mondta, hogy: