30 év börtön várhat a VV Fanni meggyilkolásával vádolt B. Lászlóra, amennyiben elismeri a bűncselekményt. Viszont, ha a férfi továbbra is tagad és bűnösnek találják, élete végéig börtönben maradhat. A védője meg van győződve védence ártatlanságáról, így szerinte az alku számukra nem opció.

Életfogytig tartó börtönbüntetést kér a Fővárosi Főügyészség B. Lászlóra, azzal, hogy legkorábban 30 év múlva bocsássák szabadon feltételesen - írja a Bors. A lap úgy tudja, hogy ha a VV Fanni meggyilkosásával vádolt férfi

beismeri a bűncselekményt, harminc év után szabadulhat. Azonban, ha B. László továbbra is tagad, akkor élete végéig a rácsok mögött maradhat.

Ha László beismerő vallomást tesz, úgy harminc év börtönbüntetés vár rá, és a huszonhatmillió forintos bűnügyi költséget is neki kell viselnie – mondta a lapnak dr. Brodmann Péter, a vádlott korábbi védője.

– Ez nem opció számukra, mivel nem követte el az emberölést, és véleményem szerint ebből a vádiratból megállapítható, hogy a bűntett nem valósult meg. Amennyiben mégis megállapítják a vádlott felelősségét, úgy a börtönévek határa a csillagos ég – folytatta a lehetőségeket a nagybácsi, aki korábban védőként volt jelen a gyilkossági ügyben.

Házi őrizetben van

Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el, a holttestét azóta sem sikerült megtalálni. A gyilkossággal B. Lászlót gyanúsítják, aki

egy kamerafelvétel alapján a karjaiban vitte le otthonából a lépcsőn Fanni élettelen testét.

B. László bérelt autóval vitte el a helyszínre a lányt, amiben a nyomozók nagyobb mennyiségű vért találtak. Ezután a gyanúsított saját autóját is lefoglalták, aminek csomagtartójában egy kötél is volt, rajta Fanni vérévelForrás: police.hu

B. László védői szerdán kaptak kézhez a vádiratot.

A Bors már korábban megírta azt is, hogy B. László július óta házi őrizetben van, aminek hatályát az ügydöntő határozatig hosszabbították, így Dunaújvárosban, családja körében várja a tárgyalást.