Veszélyes zsírbontó kezelésekkel csalt egy nő

veszélyes fogyás
Vágólapra másolva!
Egy nő interneten hirdette a szolgáltatását, majd a hirdetésre jelentkező, fogyni vágyó pácienseket egy újpesti lakásban kezelte félre élettársa segítségével. Több százezer forint pénzbüntetésre ítélték őket.
Vágólapra másolva!

A 40 éves nő 2015-től 2017 júniusáig pénzért cserébe több emberen, rendszeresen végzett zsírbontó kezeléseket, amelyekre csak szakorvos lett volna jogosult,

neki viszont nincs orvosi egyetemi diplomája.

Forrás: police.hu

Ráadásul olyan kozmetikai termékek bőr alá fecskendezésével végezte a kezeléseket, amelyek előírás szerint csak külsőleg lettek volna alkalmazhatók.

Interneten hirdette magát, különböző weboldalakon, és kedvezményes kuponnal is lehetett fizetni nála. Két év alatt összesen tizenhat emberen, elsősorban nőkön, végzett kezeléseket. A szolgáltatásért az ügyfelek, az alkalmak számától is függően, 10 ezer - 70 ezert forintot fizettek. A hirdetésre jelentkező ügyfeleket az újpesti lakásban a nő 45 éves élettársa fogadta. A bűnsegédként vádolt férfi tájékoztatta őket a kezelésekről és adminisztratív feladatokat is ellátott.

Forrás: police.hu

A Budapesti IV. és XV. Kerületi Ügyészség a nővel és élettársával szemben kuruzslás miatt nyújtott be vádiratot a Budapesti IV. és XV. Kerületi Bíróságra.

A bíróság vád szerint bűnösnek mondta ki a vádlottakat és a nőt 525 ezer, a férfit pedig 240 ezer forint pénzbüntetésre ítélte.

Forrás: police.hu

Az ítélet nem jogerős, az ügyészség mindkét vádlott terhére súlyosabb pénzbüntetés kiszabásáért, a védelem pedig a felmentés érdekében fellebbezett.