A bevándorláspártiak miatt több ezer terrorista jutott be Európába

2019.11.13. 15:26

A Fidesz közleményt adott ki, amelyben reagált a tömeges kivégzésekkel, terrorcselekménnyel és emberiesség elleni bűntettel vádolt szír férfi tárgyalására.

A Fidesz közleményében azt írta, hogy a baloldali bevándorláspárti politika egész Európa biztonságát fenyegeti.A bevándorláspárti európai baloldal, a Soros-hálózattal és a magyar ellenzékkel együtt mégis folyamatosan azon dolgozik, hogy még több migránst hozzon be Európába, és azért támadják Magyarországot, mert a magyar emberek nemet mondanak arra, hogy Magyarországból is bevándorlóországot csináljanak - tették hozzá.

Haszan F. érkezik az ellene terrorizmus és emberiesség elleni bűncselekmények miatt indított büntetőper tárgyalására a Fővárosi Törvényszéken 2019. november 13-ánForrás: MTI/Szigetváry Zsolt

A közlemény azt is írja, hogy a Fidesz-KDNP határozott álláspontja, hogy a terroristák és az illegális migráció előtt nem megnyitni, hanem lezárni kell a határokat, az illegális bevándorlókat pedig nem behozni kell Európába, hanem kivinni.Haszán F. - a szerdai előkészítő ülésén ismertetett vádirat szerint - Szíriában a polgárháború idején az Iszlám Állam terrorszervezet katonája volt, egy kisebb egységet irányított, 2015-ben részt vett egy nyilvános lefejezésben és több kivégzésben; legalább 25 ember haláláért felelős.