Még a büntetését töltötte a baranyai férfi, amikor szeméremsértő videókat küldözgetett kiskorú lányoknak. A felvételeken önkielégítést végzett, és rávette a kislányokat, hogy nézzék meg a videókat. Az ügyészség vádat emelt ellene. 

A férfit korábban már elítélték hasonló bűncselekmények miatt, amiért 2018 augusztusában reintegrációs őrizetbe került. Ez azt jelenti, hogy a börtönbüntetés vége előtt hazamehetett, és a büntetés hátralevő részét elektronikus lábbilnccsel, az otthonában tölthette le. Az őrizet alatt több álprofilt is létrehozott egy közösségi oldalon. Először ismerősöket gyűjtött, aztán olyan lányokat keresett fel, akikkel volt közös ismerősük.Megismerkedett velük, üzeneteket írt nekik és videóhívásokat is kezdeményezett. 2018 decemberében és 2019 januárjában két kiskorú lánnyal vette fel a kapcsolatot. Rávette őket, hogy vegyék fel a videóhívását.

Amikor a gyerekek fogadták a videóüzenetet, az élő videóhívás alatt a férfi a telefon kamerája előtt ülve önkielégítést végzett, a nemi szervét a mutogatta a lányoknak.

Az ügyészség szeméremsértés miatt emelt vádat ellene.