Egy 28 éves férfi késsel fenyegette meg volt élettársa ismerősét, és több üzenetet küldött neki, melyekben azt írta, hogy gyilkolni fog. 

Április 16-án délelőtt a tiszaújvárosi piac közelében lévő söröző előtt egy fiatal sajóörösi nő az egyik férfi ismerősével beszélgetett. A nő korábbi élettársa éppen arra járt, meglátta őket.

Féltékenységében fenyegető üzeneteket kezdett küldözgetni a nőnek,

amelyben azt írta neki, hogy megöli az ismerősét. Nem sokkal ezután megjelent a sörözőnél, akkor már részeg volt. A férfi a kocsma előtt kést vett ki a ruhájából, amellyel hadonászni kezdett volt barátnője ismerőse felé, miközben az ijedt járókelők szeme láttára megállás nélkül szidta és meg is fenyegette.

A férfi megijedt, hogy rátámad és megszúrja, ezért önvédelemből arcon ütötte a férfit, aki ettől a földre zuhant, a kés pedig kiesett a kezéből. Ezután elsétált, de nem érte be ennyivel.

Április 23-án az interneten keresztül volt barátnőjének küldött üzenetet, melyben ismét gyilkossággal fenyegetőzött, mire a nő a rendőrökhöz fordult, és a zaklatás miatt feljelentette.

A Tiszaújvárosi Járási Ügyészség fegyveres garázdaság és zaklatás miatt vádat emelt ellene. Az ügyészség pénzbüntetés kiszabását, továbbá a fenyegetésre használt kés elkobzását javasolta.