Házassággal és rontáslevétellel vertek át egy férfit

2019.11.14. 14:40

Egy szarvasi nő szerelmet és házasságot ígért egy nyugdíjasnak, de csak pénzt akarta kicsalni tőle az egyik rokona segítségével. Még az örökölt pénzét is kivetették vele a bankból, hogy levegyék róla a rontást.

A 40 éves nő évekkel ezelőtt ismerkedett meg a Kétsopronyban élő nyugdíjassal, de akkor nem alakult ki közöttük semmilyen kapcsolat. A napokban viszont a nő felhívta a férfit, hogy találkozni akar vele. A találkozó után azzal hitegette, hogy össze akar vele költözni, szeretne hozzá menni feleségül. A nő a kunszentmártoni keresztanyjával kereste fel a kiszemelt áldozatot, akit el is vittek Kétsopronyból.

Arra is rávették, hogy vegye ki a bankból a nemrég megörökölt pénzét, mert le kell venni róla a rontást.

November 12-én több millió forintot adott nekik a férfi, majd másnap elterelték a figyelmét és a házának kamrájából is el akarták vinni a megspórolt pénzét.

A férfi egyik rokona és a település polgármestere megtudta, hogy idegenek vannak a nyugdíjasnál, ezért odamentek a házához. Amikor kiderült, hogy a két nőnél van a férfi pénze, azonnal hívták a rendőrséget. A két csalót még a helyszínen elfogták és a csalás miatt őrizetbe vették, a férfi megúszta, visszakapta a pénzét.