Brutálisan megverték a magyar kamionsofőrt a migránsok, azóta rémálmai vannak

2019.11.16. 10:24

Az 52 éves kamionsofőrt, Bárándi Attilát három évvel ezelőtt verték össze migránsok, a franciaországi Calais felé tartó autópálya parkolójában.

Az illegális bevándorlók felnyitották a kamion pótkocsiján a pongyvát, hogy bemásszanak, és így eljussanak Angliába. A magyar sofőr ekkor éppen aludt a fülkéjében. Felébredt a mozgásra, és kiszállt, hogy megnézze mi történik. Ekkor támadtak rá a migránsok: félholtra verték, kirúgták a fogait.

Olyan brutálisan megverték a magyar sofőrt, hogy a kórházban 26 öltéssel tudták csak összevarrni a fejét, a száját. Sokáig nem is tudott rendesen enni, csak szívószállal. 

Az esetet követően egy évig feküdtem a debreceni pszichiátrián. Miközben a sorstársaimmal mesét olvastunk egymásnak, a fogaimat a jóérzésű emberek adományaiból megcsinálták

- mondta el Blikknek a félholtravert férfi. 

A sofőrt sokáig rémálmok gyötörték, azt hitte, sosem tud majd újra kamionba ülni, és öngyilkos gondolatai is voltak. Élettársa tartotta benne a lelket és ápolta őt. 

"Újra élvezem a vezetést, de csak Magyarország területén ülök kamionra. Egy 40 tonnás, nyerges vontatót vezetek, amivel a hét elején műanyag alapanyagot szállítottam a feldolgozóba, aztán Dunaújvárosban vasat vettem fel, most Hatvanban sportruhát pakolok le, és gurulok tovább Csepelre. Jó lesz a hétvégén otthon lenni, Marikával kutyát sétáltatunk, és horgászni is megyünk."

Az asszony elmondta, hogy már 19 éve vannak együtt, és az elmúlt 3 év volt életének legnehezebb időszaka.

Persze, hogy kitartok mellette, de tudom, csak az idő tudja begyógyítani a lelkét. Néha rémálmok gyötrik, előtörnek az emlékei, és nagyon sokáig tart, mire meg tudom nyugtatni.

- teszi hozzá a kamionsofőr élettársa. 

A támadói azóta sem kerültek elő, így nem kaptak büntetést a kegyetlen támadás miatt. Megúszták.