Nyomorult egy élet lehet mindenben a rosszat keresni, így bírálják Hadházy gyalázkodásait

2019.11.16. 15:27

Hadházy Ákos igyekezett igazi vesztes ellenzéki módjára már jó előre szidni a pénteken átadott Puskás Ferenc Arénát és mindent és mindenkit, aki a Puskás Arénához valamiképp kapcsolódik. A futball helyett a rendkívül költséges magánrepülési szenvedélyéről ismertté vált Hadházy négy bejegyzésben is szidalmazta a legnagyobb magyar focistáról elnevezett, és hozzá méltó állapotban megépített stadiont 24 órán belül. Hadházy szokásos ellenzéki közhelyeket puffogtató károgása persze nem tetszett mindenkinek, és több jó érzésű kommentelő is megrótta a korábban - érthető módon - több pártból is kibukott politikust, amiért az mindent megtett, hogy megpróbálja aláásni a tegnapi sporttörténeti szempontból is kiemelkedő napot.

 Hadházy Ákos, legutóbb épp az Országgyűlésben történő, mocskos trágárkodásával feltünő ellenzéki képviselő, most minden rosszindulatát kiélve, 24 órán belül négy Facebook-bejegyzésben szidta a legnagyobb magyarról elnevezett és pénteken méltó módon átadott sportkomplexumot.

Persze sokan ezt nem hagyták annyiban és megmondták a véleményüket az utóbbi időben már csak botrányaival feltűnést keltő képviselőnek.

Hadházy Ákos egyetlen politikai teljesítménye a közelmúltból.Forrás: Origo

Íme néhány hozzászólás a trágárkodó Hadházy végtelen rosszindulatának ellensúlyozására:

Nyomorult egy élet lehet mindenben a rosszat keresni.Több mint hatvanezer ember számára volt felejthetetlen emlék - akik a Nélküledet és a Himnuszt énekelték. Nyilván Önnek egyik se jelent semmit.De ez így szép és jó.Magának pont ennyi jár. :)"

Forrás: Facebook

 

Csak hab a tortán!!"..h.Csallóközi diákok énekétől lesz hangos a Puskás Aréna!!!!! (az uszítás amit Ön produkál kontraproduktív)...inkább nézze meg Ön is a nyitómérkőzést!Jó szórakozást,jó szurkolást kívánok! HAJRÁ MAGYARORSZÁG! HAJRÁ MAGYAROK!!!!!.:*."

Forrás: Facebook

 

Talán megemlíthetné kedves Hadházy úr hogy a nemzet legnagyobb, leghíresebb labdarúgója, végre a nevéhez illő stadiont kapott.

Forrás: Facebook

 

HADHÁZI, MAGA HÁNYSZOR RÚGOTT LABDÁBA,MINT SPORTOLÓ,AZ IGEN KÖLTSÉGES REPÜLÉSI MÁNIÁJÁN KÍVÜL! A STADION NEM MAGÁNAK,HANEM A MAGYAR NÉPNEK KÉSZÜLT,ÉS GONDOLOM TUDJA MENNYI IDŐ ALATT KELTEK EL A JEGYEK ?SZÉGYELLJE MÁR LEGALÁBB EGYSZER EL MAGÁT !!!!!

Forrás: Facebook

 

ÖN HADHÁZY EGY SÉRTETT EMBER, AKINEK SEMMI NEM JÓ, DE A SAJÁT MAGA VILÁGÁBAN ÖN TEHETETLEN. HA NEM HASZNÁL AZ ORSZÁGNAK LEGALÁBB NE ÁRTSON, LEGYEN ÖNBEN ENNYI BECSÜLET!!!!

Forrás: Facebook

 

Magyar tervező, magyar kivitelezők, magyar munkások (és határon túli nemzettársaink a munkások között). Közepes árkategória, pontosan fel annyiba kerül, mint a japán olimpiára készülő stadion. Mikor állítják már le ezt a mocskos férget, akinek zsigeri gyűlölete olyan nagy, hogy ha ölni tudna az emberiség már kipusztulna. Bizonyítékok nélkül terjeszti mocskos hazugságait. Én a stadion közelébe sem engedném és örökös eltiltást kapna a magyarországi kulturális és sportintézményekbe. WC papírt tekergettetnék vele a kórházi illemhelyekre."

Forrás: Facebook

 

KAPCSOLÓDÓ CIKK

 Hadházy Ákos gyűlöletének új tárgya tehát a Puskás Aréna. A mocskolódásaiból idézni felesleges, bárki számára könnyű elképzelni a párt nélkül maradt, már az ellenzéknek sem kellő képviselő indulatait.