Ismét letartóztatták Marian Cozman gyilkosát

Vágólapra másolva!
Az enyingi férfi három társával prostitúcióra kényszerített egy lányt, akitől bevételének jelentős részét elvette. A banda vezetője, korábban is futtatott már lányokat. És az M1 értesülései szerint ő az a Sztojka Iván, aki 2009-ben részt vett a veszprémi kézilabdázó, Marian Cozma meggyilkolásában. A férfit 13 év fegyházra ítélték, büntetéséből tavaly nyáron feltételesen szabadult. Sztojka Ivánt a bíróság pénteken letartóztatta.
Vágólapra másolva!

A 37 éves enyingi férfinak márciusától nyár végéig prostituáltként dolgozott egy lány. Utóbbinak a szolgáltatásiért járó minden pénzt oda kellett adnia.

A férfi ellen most bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett kerítés és kitartottság miatt folyik eljárás.

A lánynak rendszeresen és pontosan el kellett számolnia a bevételével. Volt, hogy a kuncsaftok nem készpénzben fizettek, hanem utalással. Ilyenkor a férfi ismerősei vették fel a pénzt, aztán adták oda.

A futtatót és társait szerdán fogták el. Előbbi letartóztatását már múlt héten elrendelte a bíróság.

Forrás: Police.hu

Közben az is kiderült, hogy a férfi korábban is futtatott már lányokat, most is csak feltételesen volt szabadon. Ugyanis a gyilkosságban való részvételért 13 évet kapott, ebből azonban évekkel korábban szabadulhatott. Ha a mostani ügyért jogerősen elítélek, az elengedett éveket is le kell ülnie.