Rosszabbodott az állapota és meg kellett műteni azt a nőt, akit a volt barátja, egy tartalékos katona felismerhetetlenre vert egy hete. A nőnek most is komoly fájdalmai vannak – írja a Blikk.

A nő a múlthéten osztotta meg a közösségi oldalán, hogy mennyire brutálisan megverte volt párja, aki katonai főiskolát végzett. Leírta azt is, hogy nem ez volt az első eset. Eltörte az orrát, szétzúzta a fejét és a testét, kitépte a haját és majdnem megfojtotta egy bujáki szállón. Az ügyészség távoltartási végzést kért a férfira.

A nő a napokban borzasztó fájdalmat érzett és bement a kórházba, ahol rögtön meg is műtötték.

Már akkor éreztem, hogy pokolian fáj a fülem, de ahogy csak tudtam, tartottam magam. Utána azonban már biztos volt, hogy nem bírom ki ilyen erős fájdalmakkal, ezért bejöttem a kórházba. Már haza sem engedtek, azonnal megoperálta az orvos. Nem baj, szívós vagyok, ebből is összeszedem magam, és tovább harcolok az igazamért – mondta a Blikknek a nő.

A Honvédelmi Minisztérium a múlt héten közölte, hogy soron kívül intézik a tartalékos katona szolgálati viszonyának megszüntetését.