A nézők szeme láttára, előadás közben zuhant a mélybe, és súlyosan megsérült a 19 éves Virgínia, az erdélyi Vajdahunyadon. 

Virgínia épp egy romániai turnén vett részt, amikor a baleset történt. Természetesen az egész család nagyon aggódik érte, de a körülményekhez képest jól van. Lábszár- és kéztöréssel került be a vajdahunyadi kórházba. Azt feltételezzük, hogy anyagfáradás miatt zuhanhatott le, a vizsgálatok lezárultáig azonban nem tudunk semmi biztosat mondani" – mondta el a Blikknek Ádám Gábor, a lány egyik rokona. Gábor hozzátette, a lány gyerekkora óta mozog a levegőben, mivel a családban generációkra visszamenően többen is maguknak cirkuszi foglalkozást.

Például Virgínia bátyja, Krisztofer is artistaként dolgozik. A lány baleseténél ő is jelen volt, noha magát a zuhanás pillanatát nem látta, ahogy megtudta, mi történt, azonnal odarohant testvéréhez:

A zuhanás után azonnal megállt a zene és az előadás is félbeszakadt. Bár a történteket nem láttam, miután leesett, azonnal odaszaladtam hozzá. Az eszméletét hála az égnek nem vesztette el, de látszott rajta, hogy megijedt és nagyon nagy fájdalmai vannak"

- mondta a fiú.

A lány másik testvére Izabella elmondta, hogy, bár még nagy fájdalmai vanna, húga állapota javul, beszélni is tud.

A rendőrségi szóvivő azt mondta, gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával indítottak vizsgálatot.

Szeptemberben hasonlóan tragikus baleset történt egy 20 éves artistával, Picard Lilivel, aki egy bosnyák cirkuszban 5-6 méteres magasságból zuhant le a lengőtrapézról. A lány a produkciója közben megcsúszott, majd a mélybe zuhant. Csigolyatöréssel szállították kórházba, ahol meg is műtötték - írja a Blikk.