Halálra gázoltak egy biciklist Bőcsön, keresik a cserbenhagyót

2019.11.20. 10:51

Halálra gázoltak egy 63 éves asszonyt szerda reggel Bőcsön, a gázoló segítségnyújtás nélkül továbbhajtott - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. A rendőrség délutáni közlése szerint az autó egy piros Suzuki Swift lehet, ilyen típusú autót kersnek. 

Az utánfutós autó vezetője Hernádnémeti felé haladva ütötte el a bőcsi asszonyt. A rendőrség keresi a cserbenhagyót.

frissítés:A gázoló autó feltehetően SUZUKI Swift típusú autó volt, 2005 év előtti gyártmányú, amely piros utánfutót vontatott. Az utánfutón fahulladékot szállított. A baleset során az autó és az utánfutó is megsérült.

A rendőrség kéri, hogy aki látta a balesetet, vagy az ez idáig ismeretlen sofőrről, illetve gépjárműről információval rendelkezik, jelentkezzen!

Jelentkezni lehet személyesen a Miskolci Rendőrkapitányságon (3526 Miskolc, Fábián kapu 4.), vagy telefonon a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú" zöldszámán, továbbá a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.