Egy jobboldali újságírónő gyerekét nemi erőszakkal fenyegető zaklatót véd az ellenzéki propagandasajtó

2019.11.24. 09:20

Korábban elképzelhetetlennek hitt erkölcsi és morális mélységekbe süllyedt a balliberális propagandalap, a hvg és a szélsőbaloldali Mérce. Védelmükbe vettek egy elítélt férfit, aki azzal fenyegette meg a Pesti Srácok újságírónőjét, hogy megerőszakolja a néhány hónapos csecsemőjét. A hvg és a Mérce a gyalázatos fenyegetést - az ő primitív kifejezésükkel - "beszólásnak" nevezve próbálta relativizálni a történteket. A bűnöző egyébként az után fenyegette meg Füssy Angélát, hogy Czeglédy Csaba - a költségvetési csalással vádolt gyurcsányista képviselő - rászabadította híveit az újságíróra. 

A Zirci Járásbíróság zaklatás vétségében találta bűnösnek a 22 éves, szentesi illetőségű Sz. Bence nevű aberrált balliberális ellenzékit, hat hónapot kapott, két évre felfüggesztve. Többek között azért, mert Czeglédy Csaba uszító Facebook-posztja után azt küldte Füssy Angélának címezve, hogy „te büdös kurva", illetve nagyon szar lesz arra ébredni egy reggel, hogy ki vagy kötve az ágyadban és a kis cuki gyerekedet seggből szájba fogom kúrni a szemed láttára.

Sz. BenceForrás: PestiSrácok

És valahol ez volt az a pont, amikor minden jóérzésű embernek, politikai hovatartozástól függetlenül el kellett volna ítélnie a vállalhatatlan és minősíthetetlen kijelentéseket. De bármilyen hihetetlen, a balliberális oldalon ezt senki sem tette meg. A megmondóemberek és a média mind lapítottak. Legalábbis szerdáig, ekkor viszont jött a Mérce és a HVG, akik képesek voltak leírni, miszerint a fenti szadista-pedofil fenyegetés pusztán csak beszólás. 

Tehát a baloldali értékítélet szerint, ha valakit azzal fenyegetnek, hogy a saját otthonában kikötözik, majd szeme előtt megerőszakolják az 5 hónapos gyermekét, az csak "beszólás". 

De Jámbor András, a Mérce nevű szélsőbaloldali-gyurcsányista blog főszerkesztője még ennél is továbbment. Idézet következik: "ezért nemhogy börtönbüntetés, de még felfüggesztett és fogház se kéne, hogy járjon"

Jámbor szerint tehát nem ügy, ha egy jobboldali újságírót fenyegetnek a gyereke megerőszakolásával, majd felveti, hogy szerinte Magyarországon nem ítélnek el embereket nők zaklatásáért. Néhány nappal később már a Mérce gazdái is érezték, hogy Jámbor András még számukra sem vállalható. Így Jámbor váratlanul "elfáradt", és otthagyta a blogot.

Mindezt úgy, hogy a Mérce.hu-n csütörtök estig egyetlen egy cikk jelent meg a hazai balliberális világot megrengető Gothár Péter-féle szexuális zaklatási botrányról, amiben elhallgattatás, titoktartási szerződések és a Főpolgármesteri Hivatal cinkos sunnyogása is szerepel.

De még csak nem is valami hosszú, tényfeltáró cikket jelentettek meg, hanem hogy Gothár saját maga ellen indított vizsgálatot a Színművészetin, ami nyilvánvalóan egy trükk, ugyanis papírt akar arról, hogy ott nem zaklatott senkit, miközben ezt senki sem állította. 

Füssy Angéla végül Facebookon tette helyre méltóságteljesen az eszét vesztett gyurcsányista propagandistát. Mint írta:

"A mai véleménycikked, amelyben hosszasan védelmezed a kisbabámat szexuális erőszakkal fenyegetőt és engem, az édesanyát, aki feljelentette gyermeke fenyegetőjét és a lapunkat, akik kiálltak mellettem állítod be erkölcsi hulladéknak, elmondom, újra feltépte a sebeket és hasonló fájdalmat okozott, mint az a fenyegető üzenet hónapokkal ezelőtt. Ha akkor a szívembe döftek egy kést, te most megforgattad, ahelyett, hogy minimális kollegialitással együttérzést mutattál volna, vagy legalább csendben maradtál volna."