Panaszkodott az idős szüleire, ezért élettársa kivégezte őket

Vágólapra másolva!
Nem akarta ápolni idős szüleit, erre panaszkodott az a nő, aki börtönből szabaduló élettársával együtt elhatározta, hogy megöli a két nyugdíjast. Egy baltával végeztek mindkettővel, majd megpróbálták felrobbantani a házat, hogy eltüntessék a bizonyítékokat. Nem sikerült nekik, lebuktak és most vádat emeltek ellenük. 
Vágólapra másolva!

Az alkoholista nő gondozta az állandó ápolásra szoruló idős szüleit, bár ez nem tetszett neki. Amikor a nő korábbi élettársa kiszabadult a börtönből és hozzájuk költözött. Ezután együtt ittak. Ilyenkor a nő panaszkodott a szüleire, ezért eldöntötték, hogy megölik őket.

Tavaly májusban az egyik nap is egész együtt ittak, aztán este a nő kicsalta az apját a konyhába, ahol az élettársa hátulról leütötte egy baltával.

A nyugdíjas férfi a földre esett, ahol még többször megütötték, így néhány percen belül belehalt a verésbe.


Mivel a nő anyja hallotta a konyhából beszűrődő hangokat, kiabálni kezdett, mire a nő élettársa bement hozzá a szobába és a baltával többször megütötte.

Az ágyon ülő, mozgásképtelen nő is belehalt a verésbe.

A nő ezután kivett az anyja táskájából 80 ezer forintot, majd az élettársával megnyitották a konyhában lévő gázpalackot: fel akarták robbantani a házat. A palackban azonban nem volt elég gáz, ezért csak kisebb robbanás történt. A páros, mintha mi sem történt volna, egy melléképületben folytatták az italozást, aztán szórakozni indultak a városba. Amikor hajnalban hazaértek, látták, hogy nem égett le a ház, ezért fogtak egy konyharuhát és ágyneműhuzatot, majd begyújtották azokat.

Így próbálták meg eltüntetni a gyilkosság nyomait.

Nem sokkal ezután a szomszédok észrevették a gomolygó füstöt, és kihívták a tűzoltókat, akik a tűz oltása közben megtalálták a szülők holttestét.

A nőt és élettársát elfogták és vádat emeltek ellenük. A bíróság elrendelte a nő letartóztatását, ami ellen a nő fellebbezett, de a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség fenntartotta azt.