Így fenyegeti a párbeszédes Tordai Bence a kormánypárti képviselőket

Tordai Bence boríték demonstráció dohány FOTÓ ÁLTALÁNOS Közéleti személyiség foglalkozása politikus SZEMÉLY tiltakozó akció tüntető boríték demonstráció dohány FOTÓ ÁLTALÁNOS Közéleti személyiség foglalkozása SZEMÉLY tiltakozó akció tüntető Budapest, 2013
Budapest, 2013. május 4. Tordai Bence, a Párbeszéd Magyarországért (PM) elnökségi tagja dohányt morzsol egy kormánypárti képviselőnek címzett borítékba az Együtt 2014 - PM választási szövetség Tiltakozzunk a Fideszes dohánymaffia ellen! címmel megrendezett tiltakozó akcióján a Képviselői Irodaház előtt 2013. május 4-én. MTI Fotó: Mohai Balázs
Vágólapra másolva!
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője után a KDNP országgyűlési képviselője, Nacsa Lőrinc is jelezte, hogy őt is inzultálta már az anarchista beállítottságú politikus, Tordai Bence. Kocsis korábban azt mondta, hogy a Párbeszéd botránypolitikusának a provokáció a fő parlamenti tevékenysége.
Vágólapra másolva!

Sokat elárul Tordai Bence párbeszédes országgyűlési képviselő jelleméről Nacsa Lőrinc kormánypárti képviselő közösségi oldalon tett bejegyzése. Az anarchista Tordai Nacsa testi épségével kapcsolatban tett megjegyzést korábban.

Senkinek ne legyen kétsége: Tordai célja az, hogy valamelyik kormánypárti politikusnál elszakadjon a cérna, és olyat tegyen, amit aztán ország-világ előtt lehet mutogatni.

Az agresszió mindig a gyengék jellemzője, de bízzunk benne, hátha egyszer Tordai Bence is eljut oda, hogy munkával próbálja megkeresni a kenyerét képviselőtársai provokálása helyett.