Arra ért haza az apa, hogy meghalt a hároméves gyereke

Kunszentmárton, 2019. november 22. Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2019. november 22-én Kunszentmártonban, ahol egy nő megölte gyermekét. A bántalmazott 3 éves kisfiú belehalt sérüléseibe, a 32 éves anyát, T. Júliát a helyszínen elfogták. A rendőrség emberölés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. MTI/Donka Ferenc
Vágólapra másolva!
Ahogy arról korábban az Origo is beszámolt, meggyilkolta hároméves gyerekét egy kunszentmártoni nő. Az apa arra ért haza, hogy Petike halott. A nő depressziós lehetett.
Vágólapra másolva!

A 32 éves T. Júlia pénteken délután szíven szúrta kisfiát. A helyiek szerint a család jó körülmények között élt, a családot mindenki szerette, ezért is teljesen érthetetlen az eset - írja a Bors.

Most mécsesek és plüssmacik sorakoznak a kunszentmártoni ház előtt, ahol a gyerekgyilkosság történt.

A Borsnak több környékbeli elmondta, hogy Peti halála előtt egy nappal látták, hogy az addig nyugodt nőnek ismert Júlia furcsán viselkedik.

- mondta az egyik helybéli.

Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2019. november 22-én Kunszentmártonban, ahol T. Júlia megölte gyermekét Forrás: MTI/Donka Ferenc

Az is kiderült, hogy a gyilkosság idején Peti édesapja, B. Péter nem volt otthon, a nagymamája volt a házban, ő volt az, aki átszaladt a vérbe fagyott kisfiúval a házzal szemközti kocsmába.

- mesélte egy férfi, aki akkor éppen a vendéglátóhelyen ült.

B. Péter ekkor ért haza kislányával, akit az óvodából hozott haza. A döbbent férfi vélhetően azonnal tudta, hogy szörnyűség történt. Berohant a feleségéhez, aki sóbálványként állt egy helyben.

A szakértői véleményekre még várni kell, de

a nő depressziós lehetett.

A Bors úgy tudja, hogy Júliát egyelőre nem vitték el vizsgálatra az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe. Az ügyészség közlése szerint T. Júlia letartóztatásáról kedden döntenek, akkor derül ki, hogy börtönbe vagy intézetbe kerül-e.