Lenyűgözte Orbán Viktor intellektusa a neves amerikai filozófust

ORBÁN Viktor
Budapest, 2019. november 14. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) 2019. november 14-én fogadja a Karmelita kolostorban Patrick J. Deneen amerikai politológus professzort (k), akinek A liberalizmus kudarca című kötetét a napokban mutatják be Budapesten. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda
Vágólapra másolva!
Engem nagyon lenyűgözött Orbán Viktor személyisége, intellektusa, ahogy látja a világot, és ahogy el tudja magyarázni, mit gondol – többek között erről is beszélt Patrick J. Deneen amerikai filozófus a Mandinernek.
Vágólapra másolva!

Több mint egy órát beszélgettünk Orbán Viktorral mindenféle előzetes megkötöttség nélkül és nyitottan – mondta Patrick J. Deneen a Mandinernek. A neves amerikai filozófus arról is beszélt, hogy érdekelte, mit mond a kormányfő Magyarország jövőjéről, és szóba került az itteni családpolitika.

tette hozzá.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök 2019. november 14-én fogadja a Karmelita kolostorban Patrick J. Deneen amerikai politológus professzort Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

Elmondta, hogy hetente egy napot olvasással tölt.

Találkozott Rod Dreherrel, Yoran Hazony-val... vajon hány másik politikai vezető szakít ilyesmire időt ma a világon? Lenyűgöző! Sokat tanultam, és ő is azt mondta, nagyon tetszik neki a könyvem – mondta Patrick J. Deneen.

A filozófus arról is beszélt, egyébként, tekintve

A teljes interjút itt olvashatják.