Újabb részletek a pécsi lövöldözésről

Vágólapra másolva!
Üvegeket dobáltak, ütötték-verték egymást, majd kés és gáz-riasztó fegyver is előkerült Pécsett, az Expo Centerben kialakult verekedés közben. A rendőrök négy embert hallgattak ki, közülük hármat őrizetbe is vettek.
Vágólapra másolva!

Mint ahogy azt az Origo is megírta, vasárnap hajnali 5 óra 51 perckor riasztották a rendőröket azzal, hogy Pécsett, az Expo Centerben lövöldöznek. Két pécsi férfi verekedett össze egy korábbi vita miatt egy több fős családdal.

Egy 21 éves férfi gáz-riasztó fegyverrel kezdett lövöldözni,

de végül senkit nem talált el vele.

A rendőrök a helyszínen nyolc férfit hallgattak ki, ők vagy részt vettek a verekedésben, vagy a szemtanúi voltak. Megállapították, hogy a rendezvényterem folyosóján két fiatal férfi veszekedni kezdett a velük haragban lévő családdal. A család szidni kezdte a veszekedést kezdeményezőket, miközben üvegeket dobáltak feléjük. Ezután

egy 24 éves férfit egy késsel lábon szúrtak, mire 21 éves társa elővette a gáz-riasztó fegyvert.

A rendőrök négy férfit hallgattak ki gyanúsítottként, közülük hármat őrizetbe is vettek. A 21 és a 24 éves, illetve egy 32 éves férfi ellen garázdaság, míg egy 27 éves férfi ellen súlyos testi sértés kísérlete miatt indult nyomozás.