Beleszeretett a rendőrnőbe, végül meg akarta ölni

2019.11.27. 14:59

A bíróság elrendelte egy Baranya megyei kisvárosban élő, 26 éves férfi letartóztatását, aki egy rendőrnőt zaklatott és életveszélyesen megfenyegetett. 

A férfi október 20-án üzent a nőnek. Másnap késő este pedig odament a házához, ésazt üvöltötte, hogy a nőt és párját is halálra késeli. Amikor a rendőrnő kollégái a helyszínre értek, a férfinél egy kést találtak, vagyis nemcsak üres fenyegetőzés volt, amit mondott. Sőt, kiderült, hogy korábban kiszúrta a rendőrnő autójának kerekét.

Ezután az interneten fenyegette a nőt és az apját is. 

A nő korábban, 2013 és 2018 között többször is intézkedett a férfival szemben, aki végül beleszeretett a rendőrnőbe. Mivel a rendőrnő elköltözött a településről, a férfi nagyon feldühödött. 

Sándor többeknek is hangoztatta, hogy szerelmes a rendőrnőbe, mióta évekkel ezelőtt megbírságolta őt ötezer forintra. Azt is mondta, hogy bármire képes lenne érte. Rendkívül szomorúan fogadta a hírt, hogy a nő már nem dolgozik a településen, állítólag elkeseredettségében még sírva is fakadt

– mondta a Borsnak a férfi egyik ismerőse.

A lap úgy tudja, hogy a férfi csak azért kereste fel a rendőrnőt, mert azt akarta, hogy költözzön vissza a településre. Az ismerőse hozzátette azt is, hogy a férfi büntetett előéletű, állandó lakcímmel nem rendelkezik, és munkája sincs. Zaklatás miatt indult ellene nyomozás.