Ordibált az autójuknak ütköző nővel Gáspár Győző családja

Balesetet szenvedett a 21-es főúton Gáspár Győző és családja
Vágólapra másolva!
Mint arról az Origo is beszámolt, Gáspár Győző és családja autóbalesetet szenvedett kedd éjjel a 21-es úton, az ütközésben súlyosan senki sem sérült meg. A baleset okozója egy Suzukit vezető nő volt, aki menetiránnyal szemben hajtott fel a négysávos útra. A Bors azt írja, hogy Gáspár Bea és lánya önmagából kikelve, ordítozva akarta számon kérni a történteket a kórházban fekvő sofőrtől, úgy gondolják, hogy a nő direkt hajtott nekik autójával.
Vágólapra másolva!

Gáspár Bea úgy emlékszik vissza a történtekre, hogy csöndben mentek, és nem vitatkoztak, ahogy általában szoktak. Virággal, a lányával pont a ruhájáról beszélgettek, amikor észrevette, hogy vele szembe hajtanak.

- ezt Gáspár Győző mesélte a Borsnak.

– mondta felháborodva.

A balesetben senki sem sérült meg súlyosan, bár a vétkes sofőrt - akit feszítővágó segítségével szabadítottak ki az összetört autóból - még kórházban ápolják.

A Bors azt írja, a Gáspár család meggyőződése szerint a nő direkt hajtott szembe a forgalommal. A lapnak egy informátor azt mesélte, hogy Bea és Virág szerda délután bement a kórházba, hogy számon kérje a lányt, amiért az majdnem elvette az életüket.

Bejutottak a lány szobájába is, ahol kiabálni kezdtek, de az ápolók és a nő egy rokona épp a kórteremben volt.

Állítólag Gáspárék elég vehemensek és hangosak voltak, így megkérték őket, hagyják el a kórtermet. Azóta sokkal szigorúbban őrzi a kórház személyzete a balesetet szenvedett nőt, akinek erős fájdalmai vannak, és alaposan felzaklatták a történtek.

Később az is kiderült, hogy a huszonhat éves nő sem a rendőröknek, sem a mentőknek nem mondta, hogy öngyilkos akart volna lenni. Ő azt állítja, a közelmúltban befejeződött útfelújítások miatt nem tudta, hogy hol van a sávja, és rosszul hajtott fel az útra.

– ezt már a Blikknek nyilatkozta a fiatal nő, akit még tegnap is kórházban tartottak.

- folytatta.

Forrás: Gáspár Győző

Gáspár Győző felesége szerint a nő őket okolja a balesetért.