Rengeteg baleset lassítja a forgalmat az utakon

Vágólapra másolva!
"Nagyüzem" van péntek reggel a katasztrófavédelemnél. 20-30 percenként érkezik legalább egy riasztás valamilyen balesetről. Szerencsére egyelőre halálos kimenetelű karambolról nem érkezett  jelentés, de az Útinform szerint sok helyen kilométeres torlódások nehezítik a közlekedést. 
Vágólapra másolva!

Egy kisbusz személyautóval karambolozott a 32-es főúton Zagyvarékas közelében.

A 65-ös km-nél teljes útzár mellett helyszínel a rendőrség.

Újszász felé terelik a járműveket.

Két kisteherautó ütközött össze az M1-es autópályán a főváros felé, Lébény térségében.

A 144-es km-nél már csaknem 3 km-es a torlódás.

Jelenleg a belső sávon haladnak a járművek.

Két autó karambolozott az M0-s autóút keleti szektorán, a Megyeri híd irányába, Csömör térségében. A 62-es km-nél a sérült járművek már a leállósávon vesztegelnek,

a nézelődés miatt mégis több km-es a torlódás.

Legalább fél óra menetidő többlettel kell számolni.

Egy kisteherautó szalagkorlátnak ütközött az M7-es autópályán Budapesten, a belváros felé a 10-es km közelében. Az áruházaknál levő körforgalomnál a külső sávot lezárták,

már 2 km-es a torlódás.

Frontálisan karambolozott egy személyautó és egy kisteherautó a 32-es főút Szolnok és Újszász közötti szakaszán. A balesethez a szolnoki hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket, majd feszítővágó segítségével megkezdték a műszaki mentést.

A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

Szalagkorlátnak ütközött egy autó az M0-s péceli lehajtóján. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet. A sofőr megsérült, ezért riasztották a mentőket is.

Két személyautó karambolozott Gyomaendrődön, a Fő út és a Bartók Béla utca kereszteződése közelében. A balesethez a helyi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik áramtalanítják a járműveket.

A mentők is a helyszínen vannak.

Letért az úttestről egy személyautó a 77-es főút 15-ös kilométerénél, Nagyvázsony térségében. A balesethez a veszprémi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet.

A mentők is a helyszínen vannak, az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Magasságkorlátozó kapu alá szorult egy kisteherautó Budapest IV. kerületében, a Külső Szilágyi út és a Dunakeszi út kereszteződésében. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a járművet kiszabadították a kapu alól.

Egy nyerges vontató alá szorult egy autó a 4-es főút 314-es kilométerénél, Ajak térségében. A balesethez a kisvárdai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik levontatták az autót az úttestről.

A mentőket is riasztották a helyszínre.

Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani.

Két személyautó karambolozott Budapest XI. kerületében, a Péterhegyi út és az Egér út kereszteződésénél. A balesethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket.

Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani.

Az M0-s autóút déli terelt szakaszán mindkét irányba telítettek a sávok az M1-es autópálya felé. Halásztelek és Szigetszentmiklós térségében lelassult a haladás, 25-30 perccel is hosszabb lehet a menetidő.

Az ellenkező oldalon, az M5-ös autópálya irányába Nagytétény környékén is csak araszol a kocsisor.