Rengeteg a baleset volt reggel a havas, csúszós utakon

2019.12.02. 09:07

Az Útinform tájékoztatása szerint az ország nyugati és déli részén az eső, havas eső miatt az útburkolat mindenütt nedves, míg az északi, keleti, valamint a középső országrészben a változó intenzitású havazás miatt az úttest mindenhol sónedves, havas, hókásás. A katasztrófavédelem szerint már kora reggel nagyon sok baleset történt az utakon.

8:26 – Keresztbe fordult egy kamion a 3-as úton

Egy rakomány nélküli kamion keresztbe fordult az úttesten Gödöllő térségében. Az út érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

8:11 – Tetejére borult egy autó

Lesodródott az útról, és a tetejére borult egy autó a 3-as főút 73-as kilométerénél, Atkár térségében. A mentők is a helyszínen vannak.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

 

7:43 – Fának ütközött egy autó

Lesodródott az úttestről, és egy út menti fának ütközött egy autó Győr-Moson-Sopron megyében, a Halászi és Máriakálnok közötti úton.

7:26 – Felborult egy kisteherautó Pest megyében

Felborult egy kisteherautó a Páty és Budakeszi közötti úton. A tűzoltók megkezdték a mentést.

7:23 – Baleset az M6-oson

Egy autó a belső szalagkorlátnak ütközött az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 99-es kilométernél, Paks térségében. A balesetben nem sérült meg senki. A rendőrség tájékoztatása szerint forgalom csak a műszaki és a külső sávon haladhat, emiatt lassú haladásra kell számítani.