Horváth Csaba és az MSZP ne használja pénzszivattyúként Zuglót!

KARÁCSONY Gergely; HORVÁTH Csaba
Budapest, 2019. február 3. A baloldali pártok, az MSZP, a Demokratikus Koalíció (DK), a Párbeszéd és a Szolidaritás fővárosi előválasztásának győztese, Karácsony Gergely, a Párbeszéd főpolgármester-jelöltje (b) és Horváth Csaba, az MSZP főpolgármester-jelöltje (j) a Villányi úti Konferenciaközpontban tartott sajtótájékoztatón 2019. február 3-án. Karácsony Gergely 27 598, Horváth Csaba 6535 szavazatot kapott. MTI/Máthé Zoltán
Vágólapra másolva!
Borbély Ádám, a Fidelitas budapesti elnöke, illetve XIV. kerületi önkormányzati képviselő felszólította Horváth Csabát és az MSZP-t, hogy ne használja pénzszivattyúként Zuglót.
Vágólapra másolva!

Borbély Ádám kedden a Facebook-oldalára feltöltött videójában beszélt arról, hogy Zuglót már Karácsony Gergely vezetése idején is pénzszivattyúként használta a baloldal, majd hozzátette:

A budapesti Fidelitas elnöke elmondta:

A zuglói balos testület egyik első lépése nyomán a polgármester 1 millió, az alpolgármesterek 900 ezer, a baloldal képviselői 540 ezer forintot keresnek - közölte, megjegyezve:

eközben a lakosság számára 15 százalékkal emelkedik az építményadó, a telekadó és az ingatlanadó.

Karácsony Gergely és Horváth Csaba Forrás: MTI/Máthé Zoltán

Emellett máris nekiláttak Zugló kiárusításának - folytatta Borbély Ádám

Kifejtette, hogy Horváth Csaba egyetlen tollvonással 50 millióról 250 millióra emelte volna a polgármesteri hatáskörben kiárusítható ingatlanok értékhatárát, igaz, a gyalázatos és átlátszó előterjesztést végül kénytelen volt visszavonni.

- hangsúlyozta Borbély Ádám.