Azt hitte, hogy a barátnője maga az ördög, ezért meg akarta ölni őt a drogos kaposvári férfi. Korábban több dolog is utalt arra, hogy a férfivel nincs minden rendben, de a nő mégis összeköltözött vele. 

 A nő annyira szerelmes volt a férfiba, hogy otthagyta a tanulmányait, a munkáját, feladta az addigi életét, és összeköltözött a munkanélküli férfival, egy háznak nem igazán nevezhető helyre, Kaposvár külterületén.

Forrás: Origo

Csakhogy a férfi folyamatosan drogozott, és egy májusi napon azt hallucinálta, hogy a nő maga az ördög. Az ágyon fekvő nő fölé hajolt, és azt mondta neki, hogy meg fogja ölni, majd brutálisan összeverte. Végül levetkőztette, és kihúzta a "ház" elé, majd sorsára hagyta. A nő elmenekült, és napokig bujkált meztelenül az erdőben, mire egy idegen rátalált és segített neki. 

A klinikai szakpszichológus és pszichoterapeuta szerint a nő azért költözött oda a kábítószerező férfihez, mert egy fantáziált, idilli pozitív képet látott. Megváltozott a gondolkodása, amikor megismerkedett a férfival.  

Kevésbé tudunk ilyenkor racionálisan gondolkodni, sok esetben meggyengül a realitásérzékünk, és elindulunk a lejtőn. 

- mondja Makai Gábor.  

A szakember szerint a nő ebbe az egészbe valamit belelátott, valamit feltételezett, és valamire vágyott. 

„Futott a vágyai után, aminek következménye az lett, hogy kiment és megismerkedett azzal a férfival. Onnantól kezdve pedig egy áldozattá vált" - teszi hozzá.

 A férfi ellen eljárás indult, letartóztatták, az ügyészség pedig kezdeményezte a bíróságon, hogy zárják börtönbe.