Édesanyjához autózott az a 41 éves nő, akit Csömör közelében tarolt le egy száguldó mercis – tudta meg a Blikk. Az 500 lóerős kocsi az ütközésben úgy meggyűrte a nő autóját, hogy az rácsavarodott a vezetőjére. Esélye sem volt túlélni az ütközést. A roncsból a tűzoltók kivágták, a mentősök pedig helikopterrel vitték kórházba, de már nem lehetett megmenteni az életét.

"Biztos vagyok benne, hogy a testvérem nem hibázott, mindig a szabályokat betartva vezetett" – mesélte sírva a Blikknek a meghalt nő testvére, János.

Én akkor értem a helyszínre, amikor a mentőhelikopter elvitte a testvéremet a kórházba. A baleset után nem sokkal az édesapám a tragédia helyszínén egy szelfiző párra lett figyelmes. Amikor rákérdezett, hogy mit csinálnak, ők azt mondták, hogy a luxusautós fiú ismerősei, ezért fényképezkednek. Amikor az apám elmondta, hogy nem sokkal korábban a lánya szenvedett ott balesetet, a két fiatal elszaladt – mondta a férfi.

A Blikk úgy tudja, a Mercedes tulajdonosa, egy fiatal, mindössze 22 éves férfi tagadta, hogy ő vezette az autót. Állítása szerint egy sofőrszolgálat alkalmazottjának adta át a volánt, ám rajta kívül nem láttak mást kiszállni az autóból. A napilap úgy tudja, a balesetet okozó sofőrnek jogosítványa sem volt.
Imádja a sebességet, a szüleinek köszönheti, hogy ilyen bivalyerős kocsiban ülhet: az édesapja egy neves főorvos egy klinikán. A baráti társaságából többen figyelmeztették, nem lesz jó vége a száguldozásnak. Ő azonban nem hallgatott rájuk, a zsaruk el is vették a jogsiját korábban – árulta el a balesetet okozó fiatal barátja, aki úgy tudja, hogy ismerőse a tragédia előtt kis híján egy másik autót is elsodort az úton.