Kálomista Gábor: Egy állami pénzből fenntartott intézmény nem sorolhatja magát a balliberális oldalra

Vágólapra másolva!
Nehezen tudom elhinni, hogy senki nem tudott Gothár Péter szexuális zaklatási botrányáról – mondta Kálomista Gábor az M5-nek adott interjújában. Fel kell emelni a szőnyeget, benézni alája, hogy mi van besöpörve, és kitakarítani - hangsúlyozta a Thália Színház igazgatója a Katona József Színházra és a Színház- és Filmművészeti Egyetemre utalva.
Vágólapra másolva!

Egy állami pénzből fenntartott felsőoktatási intézmény nem sorolhatja magát a balliberális oldalra, és nem csinálhat ebből politikai kérdést – mondta Kálomista Gábor az M5-nek. Az, hogy ebből politikai kérdést csinálnak, az nem helyes, mert ez egy zaklatási ügy – tette hozzá az igazgató-producer.

Ezzel Upor Lászlónak, a Színművészeti vezetőjének nyilatkozatára utalt, amit az ATV-nek adott. Kálomista Gábor emlékeztetett: pszichológusokra jelenleg éppen a Katonában és a Színművészetin van szükség.


Nehezen tudom elhinni, hogy senki nem tudott semmilyen ügyről – tette hozzá, emlékeztetve Schilling Árpád szavaira, aki azt írta a Facebookon, évek óta lehetett tudni, mit csinál Gothár. Fel kell emelni a szőnyeget, benézni alája, hogy mi van besöpörve, és kitakarítani – zárta szavait Kálomista Gábor.