Epilepsziás rohama közben harapták halálra kutyái a nádasladányi fodrásznőt

2019.12.06. 20:57

A Fejér megyei Nádasladány egyik legjobb fodrásza volt az a nő, akit kutyái harapdáltak halálra, miközben epilepsziás rohama miatt a földön feküdt. Mivel anyja is tartós beteg volt, nem tudott a lánya segítségére sietni.

A hírek szerint az asszony halálát a két nagytestű kutyája okozta, ugyanis holttestén több kutyaharapást is találtak. A helyiek szerint a kutyákat a nő már kölyökkoruk óta nevelte, volt, hogy egy ágyban is aludt velük.

A nő tartósan beteg anyjával élt Nádasdladányon, aki a tragédia napján is otthon volt, de állapota miatt nem tudott segíteni lányán. Valószínűleg sokkot kapott, mereven ült és a tévét bámulta, amikor a holttestet megtalálták.

A fodrásznőt akkor támadhatták meg a kutyái, miután epilepsziás rohamot kapott.

Lehet kulcsinger az is, hogy mondjuk, a földön fekszik valaki és furcsa mozdulatokat tesz vagy állva tesz furcsa mozdulatokat, ami beindíthatja magát az agressziós szituációt" - árulta el egy kutyákkal foglalkozó szakember.

A nő évek óta szenvedett epilepsziában, és nem ez volt az első rohama.

Az eset után a halott nő kutyáit egy székesfehérvári állatmenhelyen zárták el, ahol az egyik már elpusztult, a másikat pedig épp készülnek elaltatni. Mindkét állat rendkívül elhanyagoltnak tűnt, és bizalmatlanul, félősen viselkedtek az emberekkel.

A kutyák állítólag évek óta oltást sem kaptak. A rendőrök nem indítottak nyomozást a nő halálának ügyében – írja Blikk.