Egy észak-magyarországi faluban élő nő a saját anyját jelentette fel azzal, hogy molesztálta 3 éves lányát és 9 éves fiát, tehát a saját unokáit. A gyanú megalapozott, a rendőrök vizsgálják az ügyet.

A Ripost vidéki otthonában kereste fel Viktóriát, az anyukát, aki összefoglalta nekik, hogyan derült fény anyja sörtét titkaira. Hozzátette, mivel a helyzet rendkívül kellemetlen, nem szeretné, ha be lehetne azonosítani a gyerekeit név szerint.

Korábban is voltak viták a családban

Anyám mindig is irányítani akarta az életemet. Sosem fogadta el a kapcsolataimat, de ez nem érdekelt mindaddig, amíg fel nem jelentett bennünket. Tavaly családvédelmi eljárást kezdeményezett ellenünk, azt állította, hogy a párom megerőszakolja a lányomat és mind a ketten drogfogyasztók vagyunk. Felháborodtam és kiborultam, persze! Vizsgálatok alá vetettek minket, a lányunkat is, és kiderült, hogy szó sincs szexuális zaklatásról vagy drogról"

- kezdte a fiatal anya.

Több mint egy év után Viktória kibékült anyjával, és gyakran átengedte hozzá a gyerekeket is. Az őszi szünetet is nála töltötték. Azonban kellemetlen élményekkel tértek haza.

A gyerekeket az őszi szünet utolsó napján hoztam haza a nagyitól. Arra figyeltem fel, hogy furcsán viselkednek. A fiam, aki mindig nagyon aktív, sokat játszik, most csak ült magában. Szerettem volna megtudni, mi bántja. Amit mondott, az szíven ütött. Azt mondta a gyerek, hogy kirázza a hideg a nagyitól, undorodik tőle. Megkérdeztem, történt-e valami, amiről tudnom kell, mire a kisfiam sírva fakadt és bólogatott. Bennem egy világ omlott össze."

Anyja győzködésére végül

a kisfiú beszámolt nagyanyja furcsa szokásairól.

A fiam azt mondta, hogy a nagyi mindig csak a húgával foglalkozik, órákra elvonul vele és őt magára hagyja. A húga ilyenkor egy idő után kiabálni kezd:hagyjál békén, szólni fogok apának"Egyik nap a fiam elhatározta, hogy meglesi, mit csinál ilyenkor a nagyi meg a húga. Azt látta, hogy a nagyi simogatja és puszilgatja a meztelen kishúgát. A fiam elmondása szerint a kislány a kanapén ült széttett lábbal, a nagyi meg a két lába közt puszilgatta. Rákérdeztem, hogy volt-e rajtuk ruha, mire azt mondta, a húgán csak egy fölső volt, de a nagyi fel volt öltözve, és a kezét a lába közé szorította, ott simogatta magát - idézte fel az anya a sokkoló eseményeket.

A kisfiú azt is elmesélte anyjának, hogy nagyanyjuk szokott velük doktorosat játszani, olyankor levetkőznek, és megvizsgálják egymás meztelen testét.

Anyám mindig is szeretett az unokáival aludni, a saját ágyában fektette le őket, ha nála voltak. A fiam most azt mondta, két alkalomra is emlékszik, amikor a nagyi őt is simogatta és puszilgatta, és közben a kukiját húzogatta, megmutatta a gyerek a kezével, hogyan, azt a mozdulatot nem lehet félreérteni. Tudom, hogy anyám az egészségügyben dolgozik, neki mást jelent az emberi test, de ezt akkor se lehet egy gyerekkel csinálni!"

- mondta az anya, aki szerint a nagymama drogot is adhatott az unokáinak.