Kirúgta a szexista Lattmannt a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, a balliberális propagandamédia már mentegeti

Vágólapra másolva!
Kirúgta Lattmann Tamás docenst a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, miután ocsmány stílusban szexista megjegyzést tett egy politikai elemzőre. Mivel Lattmann balliberális, rendszeresen az ellenzéki pártok és jelöltek mellett agitál, a balliberális propagandamédia már elkezdte mentegetni.
Vágólapra másolva!

Ahogy megírtuk, az önkormányzati választás után az egykori Klubrádió-alkalmazott Pikó András, Józsefváros polgármestere, és Lattmann Tamás önjelölt MSZP-s miniszterelnök-jelölt primitív módon megpróbálta megalázni Párkányi Esztert, az Alapjogokért Központ elemzőjét.

Lattmann azt írta: "Az Alapjogokért Központ az a hely, ahol még az alapszakos diplomájukat sem megszerzett "elemzők" osztják az okosságot a propagandamédiában. Igaz, legalább csinosak. Vajon milyen funkcióik vannak még?"

A nyilvánvalóan otromba, szexista megjegyzés ellenére a balliberális nővédő szervezetek és az ellenzéki propagandasajtó mélyen hallgattak.

Most a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen lezárult a vizsgálat, amely megállapította, hogy ezek a bejegyzések és az általuk közvetített nézetek nem egyeztethetők össze a Nemzeti Közszolgálati Egyetem által képviselt, az emberi méltósághoz való jogot és a nemek közötti egyenjogúságot tiszteletben tartó értékrenddel.

– írta az NKE közleményében.

Az ellenzéki propagandamédia, amely kilóra gyártja a cikkeket MeToo-ügyekben, a szexuális zaklató Gothárhoz hasonlóan Lattmannt is megpróbálja védeni, bizonyítva, hogy semmi bajuk a szexuális zaklatással és a szexista megjegyzésekkel, ha az elkövető balliberális.

Az Index sértődötten írja, hogy Lattmann megjegyzése körbefutott a "kormányközeli" médiában (értsd: azokban a lapokban, amelyek nem tartoznak az ellenzéki propagandasajtóhoz), holott inkább azt a kérdést kellene feltennie, hogy náluk miért nem futott körbe. Még az újonnan kinevezett család és ifjúságügyi helyettes államtitkárt, Rácz Zsófiát is belekeverik a cikkbe (nyilván mert ő is fiatal nő). A hazudozásaival hetente lebukó hvg meg azon siránkozik, hogy Lattmannt egy Facebook-komment miatt rúgták ki.