A késelő diák édesapja meglátogatta a tanárnőt, aki kész megbocsátani

2019.12.05 Győr Jedlik iskola Diák késelte meg a tanárt egy győri középiskolában
Vágólapra másolva!
Várhatóan a jövő hét elején kiengedik a kórházból a győri iskolában csütörtökön megkéselt tanárnőt - hangzott el az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli Híradójában.A csatorna információi szerint a késelő diák édesapja meglátogatta a tanárnőt és csaknem egy órán át beszélgettek. Az M1 úgy tudja: a tanárnő kész megbocsátani a diáknak.
Vágólapra másolva!

Csütörtökön egy 17 éves fiú, a Győri Szakképzési Centrum Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiumának tanulója késelte meg a tanárát.

Az 51 éves tanárnő a hátán, alkarján sérült, utóbbi miatt műtét is vár rá.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) akkor azt közölte, hogy kész minden támogatást megadni a tanárnőnek és az érintett szakképzési intézménynek.

A megyei rendőr-főkapitányság közben emberölési kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást. A bíróság pedig szombaton elrendelte a diák letartóztatását.

Rendőrök vezetik el a késelő diákot Forrás: kisalföld.hu/H. Baranyai Edina

A Győri Törvényszék az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, hogy a legsúlyosabb - a személyi szabadság elvonásával járó - kényszerintézkedést azért rendelték el, mert a bíróság szerint fennáll a szökés, elrejtőzés, valamint az eljárás nehezítésének veszélye, a tanúk befolyásolásának lehetősége.

A fiatalkorú gyanúsított letartóztatását egyéni elhelyezés keretében hajtják végre - közölték.