Megverte és szexre kényszerítette volt élettársát egy dabasi férfi

2019.12.09. 16:18

Ököllel ütötte, hátba rúgta és orális szexre kényszerítette volt élettársát egy dabasi férfi. 

A férfi Németországban dolgozott, ahonnan hazajött pár napra júniusban. Ez idő alatt a volt élettársa  – akivel közös gyerekeik is voltak – dabasi otthonában lakott, de ezután sem akart elköltözni onnan és július elején részegen ment haza. Számon kérte a nőt, hogy hol van a vacsorája, aztán többször is pofon vágta, majd

a hajánál fogva a földre nyomta, elővette a nemi szervét, és arra akarta kényszeríteni a nőt, hogy orálisan elégítse ki. Mivel a nő erre nem volt hajlandó, ököllel kétszer fejbe verte a férfi az áldozatot, aki végül félelmében megtette, amit a férfi követelt.

Ennek ellenére a férfi a folytatta, amit elkezdett.

Fejbe vágta egy fazékkal, aztán egy konyhakéssel megvágta az arcát, miközben azt kiabálta neki, hogy „elvágom a torkodat!".

A nő elindult a fürdőszobába, hogy lemossa az arcáról a vért, de a férfi utána ment és úgy hátba rúgta, hogy a volt élettársa beleesett a kádba. Aztán odalépett hozzá, kihúzta a kádból, majd ököllel homlokon ütötte és kirohant a házból az utcára. A nő hívta a rendőröséget. Elfogták a férfit, a bíróság pedig elrendelte a letartóztatását. Az ügyészség vádat emelt a férfi ellen.