Volt élettársa szerint azt kapta, amit megérdemelt az a nagylóki férfi, akit közel két hete egy kocsma teraszán egy székhez kötöztek és a sorsára hagytak. A férfi éjjel megpróbált kiszabadulni, de nem sikerült neki, végül halálra fagyott. Gyerekei anyja azt mondja, rendszeresen bántotta őt, amiért végül felfüggesztett börtönbüntetést is kapott.

Három nagylóki férfi leitatott egy negyediket egy helyi kocsmában. Amikor a férfi elaludt,

egy széket tettek a hátára, amit egy szigetelőszalaggal ragasztottak a végtagjaihoz,

így hagyták ott a kocsma teraszán. Zárás után a három férfi és a pultos is hazament. Amikor a kikötözött férfi felébredt, megpróbálta magát kiszabadítani, de nem sikerült neki. A székkel együtt felborult, végül a hajnali órákban kihűlt és meghalt. A rendőrök elfogták a 30, a 32, és a 37 éves férfiakat, akik azt vallották, hogy csak viccnek szánták a székhez kötözést.A bíróság szombaton letartóztatta őket. A végzést az ügyész és az egyik gyanúsított tudomásul vette, másik kettő viszont fellebbezett.

A 43 éves, négygyerekes családapa közmunkásként dolgozott. Halálhíre az egész falut megrázta, a volt élettársát leszámítva.

Zsolti tizenegy évig volt az élettársam, ebből az utolsó öt maga volt a pokol. A falubeliektől tudom, hogy mi történt vele a kocsma teraszán. Szörnyen hangozhat, de Zsolt tragédiája számomra megváltás! Szerintem azt kapta, amit megérdemelt. Amíg együtt éltünk, munka után a kocsmába ment, részegen meg engem ütött. Tizenkilencszer jelentettem fel őt a sárbogárdi kapitányságon, végül felfüggesztett börtönbüntetéssel megúszta – mondta az asszony a Blikknek

Ettől függetlenül a falubeliek és a férfi gyerekeit nevelő, 27 éves nő szerint jó apa volt és megbízható ember. 

Mi jó embernek ismertük Zsoltot, persze nem tudott úgy gondoskodni gyerekeiről, ahogy szeretett volna. Higgye el, rajongott a gyerekeiért, ha kapott egy kis fizetést, rájuk gondolt először, olyankor mindig hozott nekik valamit. Ők is nagyon szerették az apjukat, nehezen tudják feldolgozni, hogy nincs többé"

- mondta korábban a nő.

A férfi volt élettársa, a gyerekek anyja azt is elmondta a lapnak, hogy bűntudata van, amiért egy évig nem látogatta meg a gyerekeket. Aztán hozzátette, ennyi időre volt szüksége ahhoz, hogy feldolgozza a szörnyűségeket. 

Minden harmadik szombaton Sárbogárdon, a Családsegítő Központban találkoztunk. Közben két kislányom született, napokon belül megérkezik a harmadik.

Az asszony arról is beszélt, hogy a másik négy gyereket is szeretné nevelni.