Az élettársa lehet a fiatal nő, aki összeszurkálta az angyalföldi nyugdíjast

2019.12.12. 11:58

Egy XIII. kerületi társasház negyedik emeleti lakásában rátámadt egy 35 éves, újszászi nő egy 82 éves férfira. Amikor rátaláltak, a lakás tele volt vérrel. A TV2 Tények megdöbbentő részleteket derített ki az esetről, amelyben a támadó nem menekült el. A lakásban fogták el a rendőrök. 

A tévések szerint "az alsó szomszédok figyeltek fel hangos veszekedésre és a segélykiáltásokra, majd amikor benéztek a levélbedobó-nyíláson, hogy kiderítsék, mi zajlik a zárt ajtó mögött, megdöbbenve tapasztalták, hogy mindent vér borít. A lakók értesítették a házmestert, aki a helyi munkások segítségével törte be az ajtót" - írta a Blikk a műsorra hivatkozva.

Odajöttek az ajtóhoz, hogy kinyissák, de nem tudták kinyitni, és az egyik fiatalember segített kifeszíteni az ajtót, és belökte, és állítólag tele volt minden vérrel. Előszoba, konyha, szoba"

- mondta az egyik ott lakó, idős asszony.

A 82 éves nyugdíjasra az egyik szobában találtak rá. Bár egyelőre nem világos, hogy pontosan hol érték a szúrások,

a szomszédok úgy tudják, hogy a nyakán és mellkasán sérült meg.

Az viszont már kiderült, hogy a férfi ismerte a támadót és nem csak látásból. Többször járt hozzá, a szomszédok szerint egy párt alkothattak, még veszekedni is hallották őket. 

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője azt mondta, a férfire életveszélyes sérüléssekkel találtak rá, de sikerült stabilizálni az állapotát, most kórházban van.

A nő nem menekült el, a lakásban fogták el, emberölés kísérlet miatt indult ellene nyomozás.