Céges karácsonyi buli után késelt, mert visszautasították

Vágólapra másolva!
Egy most 49 éves, budapesti férfi tavaly decemberben egy céges karácsonyi buli után késsel támadt egy kollégájára Csepelen. Eddig csak annyit lehetett tudni, hogy valamin összevesztek. Most viszont a Fővárosi Főügyészség közleményéből kiderült, hogy szexuális ajánlatott tett egy férfinak és egy másik férfi kollégájának is. Egyikükre dühében támadt rá, mert visszautasította. 
Vágólapra másolva!

Tavaly december 21-én, egy csepeli munkásszálló étkezőhelyiségében céges karácsonyi rendezvényt tartottak. A résztvevők lerészegedtek. Az ünneplőkhöz csatlakozott egy 48 éves, szállón lakó férfi,

aki két férfinak is szexuális ajánlatot tett, amit mindkét kollégája elutasított.

A rendezvény után a társaság egyes tagjai egy szobában folytatták a szórakozást, amikor az elutasítottság miatti haragjában a férfi meglökte az egyik kiszemelt férfit és az ugyanazon a szinten lévő saját szobájába ment.

A meglökött férfi követni kezdte őt, hogy számon kérje, de a férfi becsapta előtte az ajtót, mire ő belerúgott az ajtóba, miközben a férfit szidta. Erre a férfi magához vett egy húsz centiméter pengéjű kést, kiment a szobából

és a folyosón kétszer a férfi mellkasa felé szúrt.

Az elsőt sikerült kivédelnie azzal, hogy hátralépett, de a második szúrás az mellkasába hatolt, amitől életveszélyesen megsérült.

A megszúrt férfi elesett és beverte a fejét. Megpróbált elmenekülni, de a sérüléstől annyira gyenge lett, hogy le kellett ülnie a lépcsőházban. A támadó menekülés közben elszaladt a folyosón ülő áldozata mellett.

Közben egy üveget fogott a kezében, az ebben lévő folyadékkal leöntötte a megszúrt férfit.

A vérző áldozatra a kollégái találtak rá. Azonnal hívták a mentőket és a rendőrséget, és addig a segélyhívó útmutatásai alapján újraélesztették. Az életét végül egy gyors orvosi beavatkozás mentette meg.

A csepeli körzeti megbízottak fogták el a késelő férfit a Szent Imre téren.

A Fővárosi Főügyészség emberölési kísérlet miatt emelt vádat Sz. Ferenccel szemben a Fővárosi Törvényszéken, aki letartóztatásban várja a bírósági tárgyalást.