Céges karácsonyi buli után késelt, mert visszautasították

2019.12.13. 16:34

Egy most 49 éves, budapesti férfi tavaly decemberben egy céges karácsonyi buli után késsel támadt egy kollégájára Csepelen. Eddig csak annyit lehetett tudni, hogy valamin összevesztek. Most viszont a Fővárosi Főügyészség közleményéből kiderült, hogy szexuális ajánlatott tett egy férfinak és egy másik férfi kollégájának is. Egyikükre dühében támadt rá, mert visszautasította. 

Tavaly december 21-én, egy csepeli munkásszálló étkezőhelyiségében céges karácsonyi rendezvényt tartottak. A résztvevők lerészegedtek. Az ünneplőkhöz csatlakozott egy 48 éves, szállón lakó férfi,

aki két férfinak is szexuális ajánlatot tett, amit mindkét kollégája elutasított.

A rendezvény után a társaság egyes tagjai egy szobában folytatták a szórakozást, amikor az elutasítottság miatti haragjában a férfi meglökte az egyik kiszemelt férfit és az ugyanazon a szinten lévő saját szobájába ment.

A meglökött férfi követni kezdte őt, hogy számon kérje, de a férfi becsapta előtte az ajtót, mire ő belerúgott az ajtóba, miközben a férfit szidta. Erre a férfi magához vett egy húsz centiméter pengéjű kést, kiment a szobából

és a folyosón kétszer a férfi mellkasa felé szúrt.

Az elsőt sikerült kivédelnie azzal, hogy hátralépett, de a második szúrás az mellkasába hatolt, amitől életveszélyesen megsérült.

A megszúrt férfi elesett és beverte a fejét. Megpróbált elmenekülni, de a sérüléstől annyira gyenge lett, hogy le kellett ülnie a lépcsőházban. A támadó menekülés közben elszaladt a folyosón ülő áldozata mellett.

Közben egy üveget fogott a kezében, az ebben lévő folyadékkal leöntötte a megszúrt férfit. 

A vérző áldozatra a kollégái találtak rá. Azonnal hívták a mentőket és a rendőrséget, és addig a segélyhívó útmutatásai alapján újraélesztették. Az életét végül egy gyors orvosi beavatkozás mentette meg.

A csepeli körzeti megbízottak fogták el a késelő férfit a Szent Imre téren.

A Fővárosi Főügyészség emberölési kísérlet miatt emelt vádat Sz. Ferenccel szemben a Fővárosi Törvényszéken, aki letartóztatásban várja a bírósági tárgyalást.