Puszta kézzel verte agyon apjuk a győri gyerekeket

2019.12.16. 07:49

Brutális módon végzett két gyerekével tegnap egy férfi Győrben. A Blikk vérfagyasztó részleteket tudott meg a gyerekgyilkosságról.

Mint arról vasárnap az Origo is beszámolt, vasárnap délután a rendőrök az egyik győri ipari telephelyen kialakított lakásban három holttestet találtak: egy 10 és egy 13 éves gyerekét és egy férfiét. Kiderült, a 35 éves férfi a gyerekek apja, aki puszta kézzel ölte meg a gyerekeit, majd öngyilkos lett. 

A Blikk megtudta, hogy a háromgyerekes apánál láthatáson voltak a gyerekek. A 13 éves lányát, a 10 éves fiát, és hatéves öccsüket szombathelyi anyjuk vitte el a férfihez. Vasárnap délután ment volna értük, de nem tudott bejutni a lakásba. Végül a legkisebb félve nyitott neki ajtót.

Miután végzett a gyerekeivel, a férfi egy melléképületben felakasztotta magátForrás: Police.hu

A két gyerek holttestét az egyik szobában találták meg a rendőrök. Az első vizsgálatok szerint apjuk puszta kézzel verte agyon őket, esélyük sem volt a túlélésre. A férfi egy melléképületben felakasztotta magát. 

A hatéves gyerek végignézte, ahogy az apja agyonveri a testvéreit, de őt nem bántotta. Jelenleg Győrben, a megyei kórházban tartják, pszichológus foglalkozik vele, és az anyja is mellette van.

Az átépített ipari épület, ahol a gyerekgyilkos apa is éltForrás: Police.hu

A lap úgy tudja, a férfi korábban erőszakos bűncselekmény miatt került börtönbe, ahonnan nemrégiben szabadult.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!