Rettegésben tartotta a családját a környei férfi, a fiát leütötte

2019.12.16. 17:21

A férfi azután vált nagyon agresszívvé, hogy elkezdett inni. Rendszeresen kiabált a családtagjaival, az utolsó alkalommal pedig leütötte a saját fiát.

Az apa februárárban az egyik nap kora délután részegen érkezett haza. Azonnal kiabálni kezdett az élettársával, és a gyermekeivel. Különösen az egyik gyereket sértegette, aztán annak telefonját a földhöz vágva közölte a családtagokkal, hogy elege van belőlük, menjenek el otthonról, mert nem fog miattuk dolgozni. Végül mégis ő maga ment el.

Nem sokkal később mégis hazament. Újból kiabálni kezdett, és élettársa felé ingerülten közeledett. Ekkor a 8 éves kislánya közéjük állt.

Az apa a lányával szemben is agresszív volt, a 15 éves fiát pedig egyenesen leütött, amikor az a vállánál fogva megfogta. Tiszte erővel arcon ütötte.
A férfi - aki azóta a bíróság szerint már nem iszik - mindent beismert, azóta is az élettársával nevelik a gyerekeket. A verésért 1 év nyolc hónap felfüggesztett börtönt kapott, és ki kell fizetnie a bűnügyi költséget, 140.000 forintot.