Gréczy Zsolt fia a momentumos polgármester mellett kapott állást Újpesten

2019.12.19. 09:57

Jogi tanácsnokként tüntették fel Gréczy Zsolt, a Gyurcsány-párt zaklatási botrányba keveredett parlamenti képviselőjének a fiát, Gréczy Mártont az újpesti önkormányzat hivatalos honlapján - vette észre a Pesti Srácok. A portál elérte a városrész momentumos polgármesterét, aki azt mondta, tévedésről van szó, kommunikációs szakemberként foglalkoztatják őt. DK-s családi vállalkozást csináltak az elmúlt időszakban szépen fejlődő pesti városrészből.

Déri Tibor ellenzéki polgármester mondta el, hogy rosszul tüntették fel ifjabb Gréczy titulusát, valójában 

közvetlenül a polgármester mellett dolgozik kommunikációs szakterületen. 

Mint kiderült, feladatai a Facebook-megjelenésekhez köthetők, és fontos tagja volt az önkormányzati választás kampánycsapatának. Déri Tibor elmondta azt is, természetesen tisztában van azzal, hogy Gréczy Márton a DK frakciószóvivőjének, parlamenti képviselőjének a fia.

A hír azért aktuális, mert a minap ismét szexuális zaklatással vádolták meg Gréczy Zsoltot, egy félmeztelen, alsónadrágos kép került elő róla. 

Forrás: Pesti Srácok

A portál megkérdezte Dérit arról is, mi indokolta, hogy Ungár Klárát nevezzék ki a kerületi rendelőintézet élére. A városvezető erre azt válaszolta, hogy arról az LMP-s Kanász-Nagy Mátéval ketten döntöttek, és állítása szerint semmilyen politikai nyomás nem volt rajtuk. Déri szerint az sem igaz, hogy Ungár Klárának nincs a szakterülethez köthető végzettsége, mert kiderült, hogy korábban egészségügyi menedzser képesítést szerzett, ami így már alkalmassá teszi a posztra.

Az pedig, hogy Varju László a DK alelnökeként a legapróbb újpesti ügyekben is elmondja a véleményét, szerinte csak annyit jelent, hogy Varjunak fontosak a választókörzetében élők gondjai. Déri Tibor elmondta azt is, hogy Varjuval napi szinten egyeztetnek az önkormányzat munkájáról.