Az ellenzék csak veszekedést akar

Vágólapra másolva!
Óriási tétje lesz a január végi győri polgármester választásnak, az a fő kérdés, hogy folytatódik-e a fejlesztő munka vagy örökös vita és veszekedés költözik városba - mondta Kara Ákos az Origónak. A Fidesz térségi országgyűlési képviselője szerint az ellenzék szüntelen vitát, veszekedést, csatát akar a 2022-es országgyűlési választásig.
Vágólapra másolva!

Azért kérjük a győriektől, hogy támogassák Dézsi Csaba Andrást, mert ő már sokat tett a város fejlődéséért, a szakmájában ismert, és elismert szakember, akit nagyon sokan ismernek a városban. Jól ismeri Győrt, az itt élő embereket és világos céljai vannak a város további fejlesztésére – minderről Kara Ákos, a térség fideszes országgyűlési képviselője beszélt az Origónak annak kapcsán, hogy január 26-án időközi választást tartanak a megyeszékhelyen.

– tette hozzá.

Kara Ákos (jobboldalt) szerint csak Dézsi Csaba András (baloldalt) biztosíthatja Győr további fejlődését Forrás: Kara Ákos/Facebook

Győr fejlődését is megakasztaná az ellenzék

Állandó, súlyos és felesleges viták, gáncsoskodás - ez a helyzet például az eddig gyorsan fejlődő Nagykanizsa esetében. Ott fideszes a polgármester, de a képviselőtestületi többség ellenzéki lett – emlékeztetett Kara Ákos. A napokban olvashattuk az ottani helyzetet jól ismerő és a városért sokat dolgozó országgyűlési képviselő Cseresnyés Péter mondatait.

Parttalan viták, politikai tisztogatások, kicsinyes bosszúk. Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő, államtitkár szerint ezt tudta felmutatni az októberi választások óta az Éljen VárosuNK! Egyesület közgyűlési frakciója.

Kara Ákos szerint, ha ellenzéki polgármestere lenne a városnak, Győr fejlődése is megrekedhet. Győrt az itt élőkkel tovább szeretnénk fejleszteni.

Erre készen is állunk, hiszen a szívügyünk Győr – mondta az országgyűlési képviselő, aki hozzátette, hogy minden győri városrészt fejleszteni fognak.

Fontos eredmények születtek

Szólt arról is, hogy nemrégiben adták át a megújult Vásárcsarnokot új parkolóházzal és jelenleg is épül a sokak által nagyon várt új kórházi parkolóház is. Fontos útfejlesztések történtek. Megújult a 83-as és az 1-es főút bevezető szakasza és egyre többen használják a keleti elkerülőt is.

– tette hozzá.

További buszok is érkeznek majd később és elindulunk a környezetet kevésbé terhelő buszközlekedés irányába – mondta Kara Ákos.

Győrben rengeteg fejlesztés volt eddig is, és Dézsi Csaba András ezt folytatná Forrás: Dézsi Csaba András/Facebook

A szakmájában is elismert ember Dézsi Csaba András

Fontos cél, hogy a városon belüli útfelújítások számát az eddig is sikeresnek bizonyuló lakóutcaprogramban megnöveljék.

ismertette a terveket Kara Ákos. "Le kell rövidíteni a várakozást, ez a célunk. Tisztábbá szeretnénk tenni a városi környezetet, terveink szerint megújítjuk a szelektív hulladékgyűjtő rendszert, fásítási programot indítunk" – mondta a képviselő.

Az ellenzék csak veszekedést akar

Kara Ákos szerint óriási tétje lesz a január végi győri polgármester választásnak. Az a fő kérdés, hogy folytatódik-e a fejlesztő munka vagy az örökös vita és veszekedés költözik-e Győrbe. Emlékezhetnek rá a győriek, azt követően, hogy Borkai Zsolt bejelentette a lemondását, micsoda állapotot teremtett az ellenzék az alakuló közgyűlésen.

Az ellenzék Győrben is megkezdte már a negatív kampányt, ahol ebben a hevületben még a győri egyetem nevét sem sikerült az ellenzéknek eltalálni - zárta szavait az országgyűlési képviselő.