Ötszáz migránst fogtak a magyar határon a hétvégén

migránsok feltartóztatása
2019. december 22-én 8 óra 30 perckor Hercegszántó közigazgatási területén a rendőrök egy 30 fős határsértő csoportot tartóztattak fel, amelynek tagjai magukat iraki, szír és afgán állampolgárnak vallották.
Vágólapra másolva!
558 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök péntektől vasárnapig - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.
Vágólapra másolva!

A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 225, szombaton 155, vasárnap 198 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron.

A román és horvát határszakaszon 23 illegális bevándorlót fogtak el, három gyanúsított ellen embercsempészés miatt indult eljárás.

2019. december 22-én 8 óra 30 perckor Hercegszántó közigazgatási területén a rendőrök egy 30 fős határsértő csoportot tartóztattak fel, amelynek tagjai magukat iraki, szír és afgán állampolgárnak vallották Forrás: www.police.hu

Az elmúlt héten az ország területén összesen 1019 illegális bevándorlót tartóztattak föl és kísértek vissza a rendőrök a határra.

A megelőző héten, december 9-étől 15-éig ez a szám 669 volt.