A Momentum elnöke közösségi oldalán buzdítja a követőit arra, hogy ha van kormánypárti szimpatizáns a családban, akkor vitatkozzanak vele karácsonykor. Ehhez agresszív ötleteket is ad, például azt, hogy programozzák át a tévéjét, ha nem ellenzéki csatornák vannak az első helyeken, sőt, ha nem ellenzéki oldal a számítógépükön a kezdő oldal, akkor töröljék, és állítsanak be egy ellenzékit. Bármennyire is hihetetlen: ez nem valamilyen paródia, Fekete-Győr teljesen komolyan gondolja. A Momentum elnöke arra buzdítja híveit: ha a rokonok nem értenek egyet velük, akár tönkre is tehetik a karácsonyukat.

A Momentum, a kereszténység egyik legnagyobb ünnepének közeledtével is képes a gyűlöletkampányra, ezt bizonyítja az a videó is, amit a párt elnöke tegnap közösségi oldalán tett közzé. 

Fekete-Győr András arra tesz kísérletet, hogy éket verjen a családok közé a szeretet ünnepe alkalmából. 

Videójában arra buzdít, hogy politizáljunk karácsonykor, ugyanis ilyenkor sokan hazautaznak szülővárosukba, ahol találkoznak a nagyszüleikkel, rokonaikkal, akik között biztosan vannak bizonytalan vagy Fidesz-szavazók. 

Fekete-Győr nem bízza a véletlenre, ha nem lennének elég kreatívak a Momentum-tagok, hogy megmérgezzék a karácsonyt, tippeket is ad hozzá.

Cseréljük fel a tévécsatornák sorrendjét

Például, hogy az ajándékokat csomagolják ellenzéki újságokba (ő persze a szokásos balliberális hazugsággal függetlennek nevezi), hátha utána beleolvasnak majd. Sőt, ha az első csatornahelyeken a köztévé vagy a TV2 van, nem pedig az ellenzéki propagandacsatorna, az RTL Klub, akkor programozza át a tévéjét (és okozzon ezzel jó nagy bosszúságot).

Ám, ha még ez sem lenne elég, a fifikás Fegyőr az internetet is cenzúráztatná. Itt kap nagy hangsúlyt portálunk is, ami minden bizonnyal azért szúrja a momentum elnökének a szemét, mert számtalan cikkben lelepleztük pártjuk, az újjászületett SZDSZ tagjait. Szerinte, ha hívei észreveszik, hogy a rokon kezdőlapja az Origo és nem valamelyik balliberális propagandalap, akkor gyorsan töröljék.

Persze Fekete-Győr azt mondja, hogy nem az a szándékuk, hogy vitát szítsanak karácsonykor, de a videóban elhangzottak alapján ezt nehéz elhinni. Arra kéri továbbá szavazóit, 

éljenek az általuk adott tippekkel, mert ez nekik hatalmas segítség. 

Kivételesen tehát nem tagadják, hogy a karácsonyt is politikai haszonszerzésre használják még akkor is, ha ezzel az év egyik legszebb ünnepét gyalázzák meg.