Ambrus Attila nem látogathatja meg a barátját a börtönben. Az egyik vidéki büntetés-végrehajtási intézet jelenlegi parancsnoka nem szeretné, ha az egykori és a jelenlegi rab kapcsolatban állna egymással – írja a Ripost. Ambrus a lapnak elmondta, segíteni szeretne a férfinak, akivel évekkel ezelőtt a börtönben barátkozott össze. Hosszú távon jó útra szeretné terelni, ezért látogatta akkor is, amikor ő már rég szabadult.

Ambrus rendszeresen látogatta barátját ez év közepéig, mígnem parancsnokváltás történt a börtönben. Az új igazgató ezt megtiltotta. Bár nagyon úgy fest, hogy a Viszkisnek el kell fogadnia az igazgató döntését, igyekszik elérni, hogy karácsonykor valahogy mégis kivételt tegyenek vele.

Forrás: MTI/Balázs Attila


„Amikor bent voltam, hárman voltunk barátok. Már csak Tomi van börtönben, rablási kísérletért kapott 13 évet. Jelenleg 6-7 éve van még hátra, és mivel jóban voltunk és van egy gyermeke, így támogatom. Próbálom segíteni őt, pénzt küldök neki, és eddig látogattam is, de a jelenlegi börtönparancsnok nagyon konzervatív ember, pedig a mi életünk nem arról szól, hogy szabadulásunk után egyből kipakolunk egy páncélautót.  Sokkal inkább támogatni szeretném Tamást az újrakezdésben – jelentette ki Ambrus Attila.
.