A 39 éves kecskeméti nő a legkiszolgáltatottabb idős embereket fosztotta ki. Olyanokat, akik mozogni is alig tudnak. A bizalmukba férkőzött, aztán a saját lakásukban lopta meg őket.

A nő összebarátkozott az idős emberekkel, aztán elterelte a figyelmüket, amíg a társa – egy férfit, akit soha nem fogtak el - pénzt, és különböző értékeket vett magához.

Áldozataiknak koruk, és megromlott mozgásképességük miatt esélyük sem volt arra, hogy elhárítsák a támadást.A nő az áldozatait egy kecskeméti áruháztól hazáig kísérte. Közben kifigyelte, melyik lakásba mennek be, majd a kapucsengőn felcsengetett hozzájuk, és különböző ürügyekkel elérte, hogy a lakásukba bejusson. Előfordult, hogy a polgármesteri hivatal dolgozójának adta ki magát, de volt, hogy gyógyíthatatlan betegségre hivatkozva ébresztett maga iránt együttérzést áldozatában.A nő a lakásokba bejutva az ajtót minden esetben csak behajtotta, hogy társa be tudjon jutni a lakásba. Mialatt az idős embert szóval tartotta, figyelmét elterelte, társa a lakás más helyiségeiben kutatott és többszázezer forintot, és értékes ékszereket lopott el. Volt, akitől 1,4 millió forintnyi értéket, és volt, akitől még ennél is többet 2,5 milliót vittek el.

Utolsó idős áldozata meglátta, ahogy a férfi kisiet a lakásból, de esélye sem volt utolérni.

A nő ellen eljárás indult.