Kőbányai gyilkosság: többen hallották a nő sikolyait, de nem segítettek

kőbányai gyilkos
K. Dánielt emberölés megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.
Vágólapra másolva!
Újabb részletek derültek ki a brutális kőbányai gyilkosságról: a sikolyokat és a kiabálást többen is hallották az épületben, de nem mertek bemenni, csak amikor egy véres ruhájú férfi kirohant az utcára - írta a Blikk.
Vágólapra másolva!

Mint ahogy arról az Origo is beszámolt, december 31-én halálra késeltek egy háromgyerekes családanyát a Harmat utcában. A gyilkos, K. Dániel két emelettel lakott a nő felett.

Közte és a megölt asszony között semmilyen kapcsolat nem volt, ezt bizonyíthatja az is, hogy amikor a szomszédok rátaláltak a súlyosan sérült nőre, bár még magánál volt, hiába faggatták, nem tudta megnevezni a támadóját. A sikolyokat és a kiabálást többen is hallották az épületben, de nem mertek bemenni, csak amikor egy véres ruházatú férfi kirohant az utcára - írta a lap.

„Azt hallottuk, hogy

többen is tanácstalanul álltak, nem tudták, mi történik bent.

Őszintén szólva lehet, hogy helyesen cselekedtek, mert ki tudja, mi lett volna, ha azt az őrültet megpróbálják megfékezni, megeshet, hogy velük is végzett volna" - mondta egy szomszéd.

K. Dánielt később a XVII. kerületben fogták el a rendőrök, kihallgatása során mindent bevallott. Jelenleg előzetes letartóztatásban van.