DNS-minta segítségével próbálják megtalálni a 15 éve eltűnt férfit

Vágólapra másolva!
Minden anya rémálma vált valóra Borsos Erzsébet számára 2004. január 3-án. Az asszony ezen a napon látta utoljára a fiát, az akkor 18 éves Mátét. Az asszony nem nyugodott bele imádott gyereke elvesztésébe. Azóta is szemtanúkat keres, a rendőrök pedig DNS-mintákat vettek tőle, melynek segítségével próbálják megtalálni a férfit.
Vágólapra másolva!

Máté tíz nappal 18. születésnapja után átutazóban volt Budapesten, amikor rejtélyes körülmények között nyoma veszett.

A Teve utcánál látták utoljára, ahol néhány idegen még mentőt is hívott a zaklatott, öngyilkossággal fenyegetőző kamaszhoz.

A fiú hirtelen felkapta a hátizsákját és kiugrott a mentőkocsiból, elszaladt. Néhány ismerős azt mondta, találkoztak vele azóta és beszéltek is vele.

Abban az évben, februárban Budapesten látták, akkor azt a szakaszt, utcákat róttuk, míg pár évvel később az egyik ismerőse szólt, hogy egy buszon látta, azonban, amikor összenéztek, Máté elkapta a tekintetét, és leszállt. Ezek után napokig utaztam azon a vonalon, de soha nem bukkant fel. Érkezett egy jelentés Kaposvárról is, ott egy ismerős találkozott, beszélt vele.

- mondta el Erzsébet a Borsnak.

Máté karácsonykor ünnepli a 34. születésnapját, és az

anyja mai napig reménykedig abban, hogy betoppan az ajtón.

Hosszú idő után a rendőrök újra nyomozni kezdtek a fiatal férfi eltűnése ügyében.

– írta egy közösségi posztban, majd hozzátette, hogy

hiába telt el 15 év, nem tudja feldolgozni a fia elvesztését.

– írta a Facebookon Erzsébet.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja (mobilról is) a 116-123-as, ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t