Oroszlányi gyilkosság: amikor a gyanúsított ivott, elszabadult a pokol

Vágólapra másolva!
Egyre több minden derül ki arról a középkorú férfiról, akit azzal gyanúsítanak, hogy brutális kegyetlenséggel végzett a 37 éves Elizabettel szilveszer éjszaka Oroszlányban. A férfi a torkától a hasáig felvágta a nőt és többször meg is szúrta. Az áldozatnak van egy 14 éves kislánya. A Blikknek megszólalt az Erdélyből hazánkba költözött gyilkos testvére. 
Vágólapra másolva!

Ahogy tegnap megírtuk, erdélyi szülőfalujában rettegtek az oroszlányi gyilkosság gyanúsítottjától. A külseje és a viselkedése is megrémítette földijeit. Szívesen viccelődött azzal, hogy megijesztett másokat. László úgy költözött el Magyarországra, hogy évekkel ezelőtt magára hagyta 5 kislányát, miután a felesége 14 évvel ezelőtt rákban meghalt. Gyerekkori ismerősei szerint az ő halála "indította el a lejtőn", mivel mindennél jobban szerette az asszonyt.

A Blikk szerint

K. K. László szilveszterkor halálra késelte a 37 éves családanyát, akit 14 éves kislánya gyászol.

A lap szerint a férfi egyedül élt Oroszlányban, erdélyi rokonaira nem számíthat.

- mondta a Blikknek K. K. László nővére, akinek a bocsánatkérését elfogadta az áldozat anyja.

Biztonsági őrként dolgozik nyugdíjasként az a 76 éves férfi, Kovács Ármin, aki befogadta lakásába a meggyilkolt nőt, az édesanyja szerint szellemi fogyatékos és analfebéta Elizabetet. Ő talált rá az asszony vérbe fagyott holttestére másnap reggel, ahogy hazaért a munkából.

Gyilkosa többször megszúrta és a torkától a hasáig felmetszette a testét a nőnek.

Csütörtökön lett volna Elizabet temetése, de mivel nem tudják kifizetni a rokonai, egyelőre biztosan nem földelik el az oroszlányi áldozatot.