Az Origo cikke nyomán lemondott a Gesztesi Károlyt gyalázó MSZP-s politikus

Vágólapra másolva!
Lemondott Egerfai József a felügyelő bizottsági tagságáról a Budapest Dísz- és Közvilágítási Kft.-ben. Vadai Ágnes volt férje megengedhetetlen stílusban írt közösségi oldalán a múlt szombaton tragikus körülmények között meghalt Gesztesi Károlyról. A botrányos bejegyzésekről elsőként az Origo számolt be.
Vágólapra másolva!

Az Origo szerdai cikke nyomán lemondott bizottsági tagságáról Egerfai József. Az MSZP-s politikus, Vadai Ágnes volt férje azt írta közösségi oldalán, hogy össztársadalmi hasznosság szempontjából van különbség halott és halott között. Egerfai 1994-2010 között volt az MSZP fővárosi képviselője. 2019 decemberében került be a Budapest Dísz- és Közvilágítási Kft. felügyelő bizottságába.

Miután azonban napvilág hoztuk Gesztesi halálával kapcsolatos megjegyzéseit, Egerfalvi bocsánatot kért Gesztesi családjától, és lemondott fb-tagságáról.

Egerfai József neve 2011-ben azzal került a hírekbe, hogy nyomozást indított ellene az V. kerületi rendőrkapitányság azon megbízási szerződések miatt, amelyet a fővárosi tulajdonú Parking Kft.-vel kötöttek meg. Egerfai József négymillió forintot vett fel 2009-ben a fővárosi tulajdonú Parking Kft.-től tanácsadás címén.