Halálra vertek egy dunavarsányi férfit szilveszter éjjel

gyilkosság, Naszály,
Vágólapra másolva!
Otthonában, a családtagjai találták meg annak az 56 éves, dunavarsányi férfinak a holttestét, akit szilveszter éjjel ölt meg három férfi. A gyilkosoknál megtalálták a férfi mobiltelefonjait, ékszereit, és kiderült, hogy még ételt is loptak tőle. A rendőrök az udvarban egy lopott Suzukit is találtak.
Vágólapra másolva!

A rendőrök január 4-én kaptak bejelentést a dunavarsányi férfi rokonaitól, hogy holtan találták az otthonában. A helyszínen nem merült fel bűncselekmény gyanúja, az igazságügyi szakértő viszont napokkal később megállapította, hogy a férfit megölték.

Forrás: Police.hu

A rendőrök három embert gyanúsítanak a gyilkossággal: a 36 éves B. Krisztiánt és élettársát, a 41 éves N. Károlynét, valamint annak fiát, a 18 éves N. Tamást. A két férfit a Komárom-Esztergom megyei Naszályon kapták el, amikor

szökni próbáltak egy Suzukival.

Az asszonyt a házban bilincselték meg a rendőrök. A rejtekhelynek használt házat ezek után átkutatták, és számos, a megölt dunavarsányi férfi otthonából származó mobiltelefont, ékszereket és élelmiszert is lefoglaltak. Miután kiderült, hogy a Suzukit lopás miatt körözik, azt is lefoglalták. A három gyanúsított ellen gyilkosság miatt indult eljárás.