Három embert tartóztattak le a szilveszteri dunavarsányi gyilkosság miatt

Vágólapra másolva!
A gyanú szerint egy asszony a fiával és az élettársával együtt meggyilkolt egy dunavarsányi férfit szilveszterkor, hogy kirabolhassák. A bíróság ma elrendelte a letartóztatásukat.
Vágólapra másolva!

A 42 éves nő, a 19 éves fia, és a nő 37 éves élettársa szilveszterkor egy dunavarsányi családi eseményről átmentek egy 56 éves férfihez pénzt szerezni.

Először együtt ittak a házigazdával, majd összevesztek vele, és elmentek onnan. Később azonban visszamentek, erőszakkal benyomultak a házba, ahol a nő élettársa úgy megverte a férfit, hogy az elájult, közben a társai értékeket kerestek.

A magához térő férfitól pénzt követeltek, majd mindenféle kezükbe kerülő dologgal, üveggel, porcelántárggyal, székkel ütötték a fejét, hozzávágták a mikrohullámú sütőt is, és egy asztalt is ráborítottak.

A férfi a helyszínen meghalt, a támadók az összeszedett értékekkel elmenekültek.

Forrás: Police.hu

A férfi holttestére január 4-én találtak rá a családtagjai. Az első orvosi vélemény alapján nem merült fel bűncselekmény gyanúja, ezért közigazgatási hatósági eljárás indult az ügyben.

Az öt nappal későbbi boncolás azonban bántalmazásból eredő sérüléseket is kimutatott.

A rendőrök másnap elfogták a feltételezett gyilkosokat. A két férfi épp elindult egy autóval, amikor egy rendőrautó elállta az útjukat, a nő pedig a rendőrök utasítására kijött a házból, ahol több, a meggyilkolt dunavarsányi férfi otthonából származó tárgyat találtak.

Lefoglalták a bujkálók autóját is, amiről kiderült, hogy lopott volt.

Az asszonyt, a fiát és az élettársát is nyereségvágyból elkövetett gyilkossággal gyanúsítják.