A negyedik dunavarsányi gyilkost is elfogták

Vágólapra másolva!
A másik három gyanúsítottat, egy asszonyt, a fiát és az élettársát már korábban elfogták a rendőrök, a bíróság pedig tegnap elrendelte a letartóztatásukat. Január 13-án egy 18 éves nőt is elfogott a rendőrség, aki szintén benne lehetett a dunavarsányi férfi meggyilkolásában.
Vágólapra másolva!

A 42 éves nő, a 19 éves fia, és a nő 37 éves élettársa szilveszterkor egy dunavarsányi családi eseményről átmentek egy 56 éves férfihez, hogy pénzt szerezzenek tőle. Először együtt italoztak, de összevesztek és elmentek onnan. Később visszamentek a férfihoz, betörtek a házba, majd a nő élettársa úgy megverte a férfit, hogy az elájult.

Amikor a férfi magához tért, pénzt követeltek tőle, majd verték üveggel, porcelánnal, székkel, hozzávágtak egy mikrót és egy asztalt is ráborítottak. A férfi a helyszínen meghalt.

Forrás: Police.hu

Az első orvosi vélemény szerint nem történt bűncselekmény, de később, a boncolás eredménye kimutatta, hogy halálra verték. A rendőrök másnap el is fogták a tetteseket,

akiket nyereségvágyból elkövetett gyilkossággal gyanúsítanak.

Az üggyel kapcsolatban a rendőrség január 13-án Naszályon elfogta a 18 éves N. Nikolettát, akit szintén a Dunavarsányi férfi meggyilkolásával gyanúsítanak.